VALT JOBB

Arbetsledare Banunderbyggnad, Strukton Rail


Ansök här

Driven ledare sökes till "berg och betong" på Tunnelbanan!

Arbetar du som tekniker inom järnvägen och är redo för nya utmaningar som ledare?
Eller är du ledare inom t.ex. bygg/anläggning/industri och intresserad av ett nytt spår?

Strukton Rail söker nu en driven Arbetsledare till avdelningen Banunderbyggnad på drift- och underhållskontraktet i Stockholms Tunnelbana. Arbetet omfattar såväl långsiktig planering av berg- och betongbesiktningar som sammanställning av anmärkningar för planering av åtgärder och underhåll i anläggningen. Tjänsten avser tillsvidareanställning, med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbete nätter och helg kan förekomma.

Vi erbjuder
Hos Platschef Johan Zetterholm blir du delaktig i ett glatt och drivet gäng, med många yrkeskunniga kollegor i en härlig spridning mellan 22 och 62år. Tempot är högt och taket likaså! Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Arbetsbeskrivning
Som Arbetsledare ansvarar du för helheten, från projektets ekonomi och fakturering till att planera, organisera, leda och följa upp det dagliga arbetet i samråd med Platschefen. Du ansvarar för mellan 5-20st inhyrda tekniker, ingenjörer och experter inom berg och betong. Rollen innebär allt ifrån att arbetsleda och planera deras arbete till att motivera och ansvara för arbetsmiljö och säkerhet. Du leder genom att föregå med gott exempel, vara närvarande och är inte rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs.

Vi ser att du

  • Har godkänd gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning, eller motsvarande.
  • Har arbetserfarenhet som tekniker under några år med stort intresse för ledarskap alt. som ledare inom liknande område med ett stort intresse för teknik och infrastruktur.
  • Innehar god datavana i form av arbete i olika system och digitala verktyg, samt kan arbeta obehindrat i Excel.
  • Är bosatt i Stockholmsområdet, med omnejd, och innehar B-körkort då tjänsten ligger nära produktionen på Tunnelbanan.

Erfarenhet av järnvägsbranschen, främst tunnelbanan, samt tidigare arbete i Navision och/eller BaTMan är meriterande.

För trivas i rollen bör du vara glad och prestigelös, med en god förmåga att få med dig resten av gruppen samt kunna inge förtroende gentemot externa kunder. För att uppnå uppställda mål bör du ha ett strukturerat arbetssätt med sinne för ordning och reda. Då arbetet innebär många administrativa moment, som t.ex. fakturering, söka/planera tider i spår, granska dagböcker etc., ser vi att du har en hög administrativ förmåga.

Eftersom arbetet omfattar viss vistelse i spårmiljö måste du uppfylla de särskilda hälsokrav som gäller för säkerhetsarbete på järnväg. https://www.trafikverket.se/contentassets/c3f4c88a8d0b4865a34a2e4445a0ee65/bv_fs2000_4.pdf

Start: Omgående/enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Plats: Region Öst, med placering i Västberga.
Kontakt: Platschef Johan Zetterholm, johan.zetterholm@strukton.se  


Välkommen in med din ansökan!  

 

 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

 

Västberga

Strukton

Ansök senast 2019-12-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp