VALT JOBB

Arbetsledare El till Produktionsstöd Peba!


Ansök här

Arbetar du inom järnväg idag och redo för nya utmaningar som ledare?
Eller är du ledare och intresserad av en ny, spännande och ständigt växande bransch?

Strukton Rail befinner sig i ett spännande skede och söker nu en driven Arbetsledare inom el till produktionsstöd Peba. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fysiskt utmanande och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling.

Vi erbjuder:
Hos oss blir du delaktig i ett drivet och sammansvetsat gäng, som drivs av att arbeta tillsammans mot uppsatta mål. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an.  Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Arbetsbeskrivning
Som arbetsledare ansvarar du för att planera, organisera, leda och följa upp det dagliga arbetet i samråd med platschefen. Du har 6 tekniker i din personalgrupp, där din roll innebär allt ifrån att motivera och utveckla dem till att ansvara för deras arbetsmiljö och säkerhet. Du leder genom att föregå med gott exempel, vara närvarande och är inte rädd för att ta i när det behövs. Arbete på nätter och helger samt beredskap i hemmet kan förekomma. Datorvana krävs då du kommer att arbeta i Trafikverkets datorprogram Ofelia, Bessy, BIS och Optram.

Vem är du?

 • Vi ser att du har gymnasieutbildning inom el eller motsvarande, och innehar B körkort.
 • Du har en bakgrund som tekniker inom el med stort intresse för ledarskap alt. erfarenhet av ledarskap och brinnande intresse för tekniken.
 • För att uppnå uppställda mål bör du ha ett strukturerat arbetssätt, intresse av ledarskap och personal och en vilja att vidareutveckla dig inom området.  
 • I arbetsuppgifterna ingår en del administration, och du bör därför vara en van datoranvändare.  
   

Meriterande

 • Erfarenhet från järnvägsbranschen och/eller tunnelbanan.
 • SOS-planerare.
 • Tidigare arbetat som lagbas, eller i en ledande roll.
 • Kontaktledningsutbildning.
 • BEELAK-Elsäkerhetsledare/kopplingsledare för kontaktledning och tågvärme.
   

Eftersom arbetet omfattar arbete i spårmiljö måste du uppfylla de särskilda hälsokrav som gäller för säkerhetsarbete på järnväg. https://www.trafikverket.se/contentassets/c3f4c88a8d0b4865a34a2e4445a0ee65/bv_fs2000_4.pdf

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Plats: Enligt överenskommelse

Kontakt för frågor gällande tjänsten besvaras av platschef Thomas Rapola på telefon 010-480 5386.

Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag  

 

Välkommen in med din ansökan!  

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Enligt överenskommelse

Strukton

Ansök senast 2019-11-29T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp