VALT JOBB

Arbetsledare inom Berg


Ansök här

Arbetar du med berg och betong inom järnväg idag och är redo för nya utmaningar som ledare?
Eller är du utbildad geolog, bergsingenjör etc. och verksam inom bygg/anläggning och är redo för en ny bransch?

Strukton Rail befinner sig i ett spännande skede och söker nu en driven Arbetsledare till Berg och betong på Tunnelbanan som arbetar med besiktning av spårtunnlar, bergskärningar och vertikalschakt. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett intressant och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbete natt och helg kan förekomma.

Vi erbjuder:

Hos Platschef Johan blir du delaktig i ett sammansvetsat, engagerat och yrkeskunnigt gäng. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Arbetsbeskrivning

Som arbetsledare ansvarar du för att planera, organisera, leda och följa upp det dagliga arbetet i samråd med platschefen. Du kommer vara ansvarig för en blandad arbetsgrupp bestående av 5–20 inhyrda tekniker, geologer och ingenjörer. Vidare kommer du säkerställa att besiktning sköts korrekt enl. kontrakt och fatta beslut samt åtgärder enligt protokoll. Du kommer även hantera projektavtal och ramavtal i samråd med inköp- och upphandlingsenheten. 

I denna roll kommer du även ha ett ekonomiskt ansvar, vilket innebär att du kommer granska och hantera fakturor samt fakturera slutkund.
Du kommer att leda och fördela arbete och uppdrag och se till att besiktning sköts enligt kontrakt och följa upp att besiktningsanmärkningar åtgärdas samt skapa och följa upp produktionstidsplaner. Arbete på nätter och helger samt beredskap i hemmet förekommer.  

Vi söker dig som

  • Teknisk högskoleutbildning eller motsvarande. T ex. Bergsskolan i Filipstad, Geologiutbildning eller som ingenjör inom Berg. Alt. Har du flera års arbetslivserfarenhet av sprutbetong, bultning etc. med visst ekonomiskt ansvar.
  • Administrativ vana och datavana, framförallt Excel.
  • Har viss erfarenhet av att leda personalgrupper
  • Kunskap inom entreprenad-/avtalsjuridik.
  • B-körkort.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av; BaTMan, Navision och/eller Kat X9.      

För att trivas i tjänsten ser vi gärna att du har en förmåga att kunna vara självständig i ditt arbetsutförande. Du har en förmåga att vara noggrann och kunna följa upp protokoll och annan information samt ha god anpassningsförmåga, där du kan axla allvarliga situationer men samtidigt ha kul på jobbet.  

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Plats: Västberga
Kontakt för frågor gällande tjänsten: Johan Zetterholm - johan.zetterholm@strukton.se

Välkommen in med din ansökan!  

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Västberga

Strukton

Ansök senast 2020-04-30T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp