VALT JOBB

Arbetsledare inom El 400 till Tunnelbanan!


Ansök här

Arbetar du inom järnväg idag och är redo för nya utmaningar som ledare?
Eller är du ledare och intresserad av en ny, spännande och ständigt växande bransch?

 

Strukton Rail befinner sig i ett spännande skede och söker nu en driven Arbetsledare till Kraft och Belysning inom Tunnelbanans Elektroavdelning med placering i Västberga. Arbetet omfattar att arbetsleda tekniker inom kraft- och belysningsgruppen. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fysiskt utmanande och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbete natt, helg samt beredskap kan förekomma.

Vi erbjuder:

Hos Platschef Oscar och avdelningen Kraft och belysning blir du delaktig i ett sammansvetsat, engagerat och yrkeskunnigt gäng. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Arbetsbeskrivning
Som arbetsledare ansvarar du för att planera, organisera, leda och följa upp det dagliga arbetet i samråd med projektledaren. Din uppgift kommer att vara att arbetsleda en grupp tekniker om ca sju personer inom Kraft och Belysning. Din roll innebär att motivera, stötta och utveckla dem till att ansvara för deras arbetsinsats, arbetsmiljö och säkerhet. Du kommer även medverka i framtagande och kalkylering för ny- och ombyggnader av alla typer av elinstallationer inom tunnelbanans område.

 

Vem är du?

  • Du har en bakgrund som tekniker inom El med stort intresse för ledarskap och personal alt. erfarenhet av ledarskap och brinnande intresse för tekniken.
  • I arbetsuppgifterna ingår en del administration, och du bör därför vara en van datoranvändare och kunna arbeta strukturerat.  
  • Som person anser vi att det är viktigt att du är beslutsam och kan lyssna till gruppen samt våga ta beslut som gynnar både medarbetare men även Strukton AB.
  • Vi ser att du har gymnasieutbildning inom El, eller motsvarande, och innehar B körkort.

För att trivas i rollen ser vi att du är beslutsam, har en god social- och kommunikativ förmåga och en mycket god samarbetsförmåga. Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet inom järnväg, tunnelbana eller spårväg alt. andra underhållsprojekt och mycket meriterande om du haft en arbetsledarroll inom något av områdena.  
 

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Plats: Västberga, Stockholm.
Kontakt för frågor gällande tjänsten: Oscar Lindberg Platschef

  

Välkommen in med din ansökan!  

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Västberga

Strukton

Ansök senast 2020-05-29T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp