VALT JOBB

Arbetsledare inom El Tågdrift till Tunnelbanan!


Ansök här

Arbetar du inom järnväg idag och är redo för nya utmaningar som ledare? Eller är du ledare och intresserad av en ny, spännande och ständigt växande bransch?

​Strukton Rail befinner sig i ett spännande skede och söker nu en driven Arbetsledare till Tunnelbanan och avdelningen Elektro som är lokaliserad i Västberga.Arbetet omfattar arbetsledning inom gruppen tågdrift som hanterar tekniken strömskena med tillhörande tekniska system. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett utmanande och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är främst förlagt nattetid och beredskap i hemmet förekommer.

Vi erbjuder:
Hos platschef Oscar Lindberg blir du delaktig i ett drivet och sammansvetsat gäng som arbetar hårt tillsammans mot uppsatta mål med många yrkeskunniga och erfarna kollegor. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS:  Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an.  Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Arbetsbeskrivning
Som arbetsledare ansvarar du för att planera, organisera, leda och följa upp det dagliga arbetet i samråd med projektledaren. Du har ett antal tekniker i din personalgrupp, där din roll innebär allt ifrån att motivera och utveckla dem till att ansvara för deras arbetsmiljö och säkerhet. Du leder genom att föregå med gott exempel, vara närvarande och är inte rädd för att ta i när det behövs. Arbete i Trafikförvaltningens system BEST-A och Athena förekommer dagligen. Även dagligt arbete i Struktons administrativa system.

Vem är du?

  • Vi ser att du har gymnasieutbildning inom El, eller motsvarande, och innehar B körkort.
  • Du har en bakgrund som tekniker inom El med stort intresse för ledarskap alt. erfarenhet av ledarskap och brinnande intresse för tekniken.
  • För att uppnå uppställda mål bör du ha ett strukturerat arbetssätt, intresse av ledarskap och personal och en vilja att vidareutveckla dig inom området.  
  • I arbetsuppgifterna ingår en del administration, och du bör därför vara en van datoranvändare.  
  • Erfarenhet från järnvägs- eller byggbranschen, tidigare arbete med underhållsprojekt är meriterande.
     

Eftersom arbetet omfattar arbete i spårmiljö måste du uppfylla de särskilda hälsokrav som gäller för säkerhetsarbete på järnväg. https://www.trafikverket.se/contentassets/c3f4c88a8d0b4865a34a2e4445a0ee65/bv_fs2000_4.pdf

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Plats: Västberga

 

Kontakt för frågor gällande tjänsten: Oscar Lindberg Platschef Elektro, Oscar.Lindberg@strukton.se

  

Välkommen in med din ansökan!  

 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Västberga

Strukton

Ansök senast 2020-04-30T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp