VALT JOBB

Arbetsledare Kontaktledning till Projekt Öst


Ansök här

Arbetar du som arbetsledare kontaktledning inom järnväg idag och redo för nya uppdrag?
Eller är du erfaren/lagbas inom kontaktledningstekniker och vill utvecklas vidare inom ledarskap?

Strukton Rails projektavdelning står inför nya spännande uppdrag, och söker därför en erfaren arbetsledare inom sig kontaktledning. Projektavdelningen arbetar med såväl nybyggnation som befintliga anläggningar, med uppgifter såsom montering av helt ny anläggning samt restaurering av befintlig kontaktledning, utbyte av befintliga transformatorer etc. Som arbetsledare ansvarar du för helheten i dina projekt utifrån ett affärs- och produktionsinriktat perspektiv. Du är delaktig i att driva det framtida arbetet inom projekten framåt, och har goda möjligheter till utveckling. Placering enligt ök. alt. i hemmet. Resor samt arbete natt/helg förekommer.

Vi erbjuder:
Hos Platschef Simon ingår du i en etablerad platsorganisation där du får chans att arbeta med spännande och komplexa projekt, som t.ex. förstärkningslinan mellan Hallsberg och Järna som förväntas pågår tom 2022. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Arbetsbeskrivning:
Som arbetsledare kontaktledning ansvarar du för samordning av både extern och intern personal, samt har ett övergripande ansvar för planering, uppföljning, fakturering och ekonomi inom dina projekt. Detta innebär allt ifrån planering av personal, tider i spår och materialinköp till uppföljning, fakturering och rapportering. Du utför och följer upp produktionskalkyler samt skapar underlag för, och deltar på, produktions- och byggmöten med kund. Du rapporterar direkt till platschefen.

Vi söker dig som har:

  • Teknisk gymnasieutbildning, eller motsvarande, samt utbildning inom kontaktledning.
  • Du är kopplingsledare högspänning/BEELAK.
  • Minst 3års erfarenhet som ledare inom kontaktledning på järnväg. alt. flerårig erfarenhet som kontaktledningstekniker där du tidigare ansvarat för projekt med visst ekonomiskt ansvar, t.ex. som tillförordnad eller lagbas.
  • Att du gillar, och har möjlighet till, resor i arbetet inom landet ca 4dar/veckan (4/3 schema)
  • Stor datorvana, t.ex. av Office paketet.
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift, av säkerhetsskäl.
  • Innehar körkort B.

Det är meriterande om du har arbetat med förstärkningslina, har erfarenhet av kontaktledning inom t.ex. spårväg är Sos-planerare, har gått BAM och/eller har kunskaper inom entreprenadjuridik.

Till den här tjänsten söker vi dig med ett stort intresse för både teknik, planering och ledarskap och kan arbeta mycket självständig. Då du kommer arbeta med flera olika projekt samtidig ser vi att du är noggrann, med god känsla för ordning och reda. Då arbetsgruppen är blandad i både kunskapsnivå samt består av såväl egen som inhyrd personal behöver du ha en god anpassningsförmåga.

Start: Enligt ö.k.
Omfattning: Heltid.
Plats: Enligt ök alt. utgår från hemmet.
Kontakt för frågor: Platschef Simon Johansson, mail: simon.johansson@strukton.se

 

Välkommen in med din ansökan!  

 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

 

Enligt ö.k/från hemmet

Strukton

Ansök senast 2020-11-30T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp