VALT JOBB

Arbetsledare mark till CM Mitt/Norr, Strukton Rail


Ansök här

Arbetar du med mark/anläggning/kanalisation inom järnväg idag och redo att bli ledare?
Eller är du ledare inom markarbete och intresserad av en ny spännande bransch?

Strukton Rail expanderar och söker nu en driven arbetsledare inom mark/anläggning till vårt nya affärsområde CM Mitt/Norr. Markavdelningen kommer driva projektverksamhet i mellan och norra Sverige med arbete inom kanalisation, fundamentsättning, spårkors samt plattformsbyggnation. Som arbetsledare ansvarar du för planering, utförande, uppföljning och ekonomi samt har personalansvar för ett 10-tal yrkesarbetare. Tjänsten avser tillsvidareanställning, med placering enligt överenskommelse. Arbete natt och helg kan förekomma.

Vi erbjuder
Hos Platschef Mattias blir du delaktig i ett sammansvetsat, engagerat och yrkeskunnigt gäng. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Arbetsbeskrivning
Som arbetsledare är du ekonomiskt ansvarig gentemot ditt ansvarsområde, vilket innebär att säkerställa att produktionen sköts korrekt enl. kontrakt samt fattar beslut om åtgärder. Du kommer att hantera projekt- och ramavtal samt ansvara för fakturering. Du följer upp besiktningsanmärkningar samt skapa och följer upp produktionstidsplaner. Som arbetsledare har ca 3–10st egna och/eller inhyrda yrkesarbetare i din personalgrupp, där din roll innebär allt ifrån att motivera och utveckla dem till att ansvara för deras arbetsmiljö och säkerhet. Du leder genom att föregå med gott exempel, vara närvarande och är inte rädd för att ta i när det behövs.

Vi söker dig som:

  • Innehar gymnasieutbildning, eller motsvarande, med vidareutbildning inom ledarskap.
  • Har flera års arbetslivserfarenhet av mark och anläggning, med ett stort intresse för ledarskap alt. tidigare arbetat som t.ex. arbetsledare inom mark och anläggning.
  • Besitter kunskaper inom entreprenad- och/eller avtalsjuridik.
  • Är en van datoranvändare inom Office Paketet, främst Excel, samt god vana av att sammanställa div. rapporter.
  • Innehar B körkort, samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser det som meriterande om du har gått BAM utbildning, innehar BASTAB, är SOS-ledare och/eller är tillsyningsman.

För att trivas i tjänsten ser vi att du är självständig och beslutsam i ditt arbete, med vana av att ta snabba men genomtänkta beslut. Då projekten kan variera i både längd och mängd bör du ha god kommunikationsförmåga och vara noggrann med att följa upp protokoll och annan information. Du är flexibel och kan axla allvarliga situationer, men samtidigt ha kul på jobbet!

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Plats: Enligt överenskommelse
Kontakt vid frågor: Contract manager Roger Bladh , mail: roger.bladh@strukton.se

Välkommen in med din ansökan!  

  

 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

 

Enligt ö.k

Strukton

Ansök senast 2020-04-12T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp