VALT JOBB

Arbetsledare Produktion till Maskinpoolen, Strukton Rail


Ansök här

Är du som förare/operatör/tekniker inom järnväg och redo för nya utmaningar som ledare?
Eller ledare inom bygg/väg/anläggning/industri och intresserad av en spännande bransch?


Strukton Rail söker nu en driven Arbetsledare inom Produktion till Maskinpoolen, ett affärsområde bestående av ett 70-tal medarbetare vars uppgift är att tillgodose Strukton Rails egna drift- och underhållskontrakt, samt externa kunder, med spårgående arbetsmaskiner. Som Arbetsledare ansvarar du för att leda, planera och följa upp arbeten ute hos kund, med både personal och maskiner. Tjänsten ger dig en bra helhet av Strukton, med många kontakter inom Sverige såväl som Skandinavien. Du får även chans att arbeta i koncernen, och är delaktig i Struktons internationella Maskinpool. Resor och beredskap förekommer, arbete natt och helg kan förekomma.

Vi erbjuder:
Hos Maskinpoolen blir du delaktig i ett drivet och engagerat gäng, med många kontaktytor inom både företaget och branschen. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS:  Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Arbetsbeskrivning
Som Arbetsledare ansvarar du för ca 15-20st maskinförare och operatörer, där din roll innebär allt ifrån att leda, motivera och utveckla dem till att ansvara för deras arbetsmiljö och säkerhet. Du leder genom att vara ödmjuk, hantera folk med en lätt hand men är samtidigt inte rädd för att vara handlingskraftig när så behövs. Du kommer att arbeta nära vår andra Arbetsledare inom Produktion, och planera alla aspekter av ett jobb i samråd med kund, interna som externa.

Vi söker dig med:

  • 3årig gymnasieutbildning, eller motsvarande, gärna med teknisk inriktning.
  • En bakgrund som tekniker inom järnvägsbranschen, alt. arbetat med stora maskiner inom bygg, väg, anläggning eller industri och har viss erfarenhet av ledarskap.
  • Kunskaper inom entreprenadjuridik och god datorvana, inom bl.a. Excel.
  • B-körkort samt som av säkerhetsskäl behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • Möjlighet att resa samt arbeta på annan ort.

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av järnvägsbranschen, har vana av att leda personal på distans samt om du tidigare har arbetat i t.ex. Navision, Flex, Check-proof och/eller Stratsy.

För att trivas i rollen ser vi att du är coachande i ditt ledarskap, med respekt och omtanke för både din personal och dina maskiner. Du är ansvarstagande med en god förmåga att kliva in och styr upp olika situationer samt kan ta och stå för dina beslut.  För att nå uppställda mål bör du vara noggrann och ha ett gott sinne för ordning och reda, framför allt när det gäller administration, samt att du har en god kommunikationsförmåga och kan på ett tydligt sätt leda personal på avstånd. 

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Plats: Enligt ö.k, Hallsberg eller annan Strukton etablering i landet.
Kontakt vid frågor: Platschef Tommy Kumlin, tommy.kumlin@strukton.se


Välkommen in med din ansökan!  

 

 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Enligt ö.k.

Strukton

Ansök senast 2020-04-30T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp