VALT JOBB

Arbetsledare Signal till Projekt Öst


Ansök här

Arbetar du som arbetsledare signal inom järnväg idag och redo för nya uppdrag?
Eller är du erfaren signalktekniker och vill utvecklas vidare inom ledarskap?

Strukton Rails projektavdelning står inför nya spännande uppdrag, och söker därför en driven arbetsledare inom signal. Arbetet inom projektavdelningen omfattar främst nybyggnation, med uppgifter såsom montering och installering av signaler, skyltar och balliser samt rivning och/eller flytt av befintlig signalanläggning. Som arbetsledare ansvarar du för helheten i dina projekt utifrån ett affärs- och produktionsinriktat perspektiv. Du är delaktig i att driva det framtida arbetet inom projekten framåt, och har goda möjligheter till utveckling. Placering enligt ök. alt. i hemmet. Resor samt arbete natt/helg förekommer.

Vi erbjuder:
Hos Platschef Simon ingår du i en etablerad platsorganisation där du får chans att arbeta med spännande och komplexa projekt. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Arbetsbeskrivning:
Som arbetsledare signal ansvarar du för samordning av både extern och intern personal, samt har ett övergripande ansvar för planering, uppföljning, fakturering och ekonomi inom dina projekt. Detta innebär allt ifrån planering av personal, tider i spår och materialinköp till uppföljning, fakturering och rapportering. Du utför och följer upp produktionskalkyler samt skapar underlag för, och deltar på, produktions- och byggmöten med kund. Du rapporterar direkt till platschefen.

Vi söker dig som har:

  • Elteknisk gymnasieutbildning, eller motsvarande.
  • Minst 3års erfarenhet som ledare inom signal på järnväg. alt. flerårig erfarenhet som signaltekniker där du tidigare ansvarat för projekt med visst ekonomiskt ansvar, t.ex. som tillförordnad eller lagbas.
  • Att du gillar, och har möjlighet till, resor i arbetet inom landet.
  • Stor datorvana, t.ex. av Office paketet.
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift, av säkerhetsskäl.
  • Innehar körkort B.

Det är meriterande om du har behörighet för TSM, samt är Sos-planerare, har gått BAM och/eller har kunskaper inom entreprenadjuridik.

Till den här tjänsten söker vi dig med ett stort intresse för både teknik, planering och ledarskap och kan arbeta mycket självständig. Då du kommer arbeta med flera olika projekt samtidig ser vi att du är noggrann, med god känsla för ordning och reda. Då arbetsgruppen är blandad i både kunskapsnivå samt består av såväl egen som inhyrd personal behöver du ha en god anpassningsförmåga.

Start: Enligt ö.k.
Omfattning: Heltid.
Plats: Enligt ök alt. utgår från hemmet.
Kontakt för frågor: Platschef Simon Johansson, mail: simon.johansson@strukton.se

 

Välkommen in med din ansökan!  

 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

 

Enligt ö.k/från hemmet

Strukton

Ansök senast 2020-11-01T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp