VALT JOBB

Arbetsledare Signal till Södra Stambanan 1


Ansök här

Arbetar du som signaltekniker idag och redo för nya utmaningar som ledare?
Eller är du ledare inom bygg, anläggning eller industri och intresserad av en ny bransch?


Strukton Rail befinner sig i ett spännande skede och söker nu en driven Arbetsledare inom Signalteknik till vårt drift- och underhållskontrakt på Södra Stambanan 1. Kontraktet innebär totalentreprenad och innehåller såväl drifts-, avhjälpande och förebyggande underhåll av spåranläggningen. Tjänsten avser tillsvidareanställning, med placering enl. överenskommelse i Mjölby, Nässjö, Linköping eller Norrköping. Goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbete nätter och helg förekommer, beredskap i hemmet kan förekomma.

Vi erbjuder
Hos platschef Jonas Thuresson blir du delaktig i ett engagerat och samspelt gäng med högt i tak. Du får många yrkeskunniga kollegor, som drivs av att arbeta tillsammans mot uppsatta mål.
Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.


Arbetsbeskrivning
Som arbetsledare är du ekonomiskt ansvarig gentemot ditt ansvarsområde Signal, vilket innebär att planera, organisera, leda och följa upp det dagliga arbetet i samråd med platschefen. Du har ca 13st tekniker i din personalgrupp, utspridda från Norrköping till Nässjö, där din roll innebär allt ifrån att motivera och utveckla dem till att ansvara för deras arbetsmiljö och säkerhet. Du leder genom att föregå med gott exempel, vara närvarande och är inte rädd för att ta i när det behövs. Arbete i Trafikverkets datorprogram Ofelia, Bessy, BIS samt i våra egna personalsystem förekommer dagligen.

Vem är du?

  • Vi ser att du har teknisk gymnasieutbildning, eller motsvarande.
  • Du har en bakgrund som signaltekniker, med stort intresse för ledarskap, eller har erfarenhet av ledarskap och ett brinnande intresse för teknik.
  • I arbetsuppgifterna ingår en del administration, och du bör därför vara en van datoranvändare, och t.ex. Office Paketet.
  • Innehar B körkort.

Meriterande:

  • El gymnasieutbildning, eller motsvarande, alt. 5+ års arbetslivserfarenhet inom El.
  • Erfarenhet från järnvägsbranschen och/eller underhållsprojekt.
  • Tidigare gått utbildning inom ledarskap.
  • Tidigare arbete i Navision, Ofelia, Bessy, Rufus och/eller BIS.

Eftersom arbetet omfattar arbete i spårmiljö måste du uppfylla de särskilda hälsokrav som gäller för säkerhetsarbete på järnväg: https://www.trafikverket.se/contentassets/c3f4c88a8d0b4865a34a2e4445a0ee65/bv_fs2000_4.pdf

För trivas i rollen behöver du ha ett strukturerat arbetssätt, intresse av ledarskap och trivs med att samarbeta med andra i grupp. Vi ser att du är ödmjuk inför, och intresserad utav, din personals mångåriga tekniska kunskap. Då arbetsgruppen är utspridd över hela kontraktet, från Norrköping till Nässjö, behöver du vara tydlig i din kommunikation samt ha en god förmåga att få med dig resten av gruppen. För att uppnå uppställda mål bör du ha ett strukturerat arbetssätt, samt på ett förtroendeingivande sätt kunna bemöta såväl interna som externa kunder.

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Plats: Region Öst, placering enl ö.k. i Mjölby, Linköping alt. Norrköping.
Kontakt för frågor: Jonas Thuresson, Platschef jonas.thuresson@strukton.se; tel: 010-480 55 35.

  

Välkommen in med din ansökan!


OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Norrköping, Mjölby, Linköping eller Nässjö

Strukton

Ansök senast 2019-12-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp