VALT JOBB

Arbetsledare Signal till Stockholm Lokalbanor


Ansök här

Arbetar du inom järnväg idag och redo för nya utmaningar som ledare?
Eller är du ledare och intresserad av en ny, spännande och ständigt växande bransch?

 

Strukton Rail befinner sig i ett spännande skede och söker nu en driven Arbetsledare till vårt drift- och underhållskontrakt på SL´s Lokalbanor. Arbetet omfattar såväl hantering av akut felavhjälpning till planering av långsiktigt underhåll och reinvesteringar i anläggningen.

Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fysiskt utmanande och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbete på nätter och helger samt beredskap ingår.

 

Vi erbjuder:

Hos oss blir du delaktig i ett drivet och sammansvetsat gäng, som drivs av att arbeta tillsammans mot uppsatta mål. Vår arbetsplats kännetecknas av en tillåtande atmosfär med högt i tak, där vi uppmuntrar till kreativitet och personlig utveckling i alla led. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Arbetsbeskrivning

Som Arbetsledare kommer du ha ett personal- och arbetsmiljöansvar om ca 15st tekniker samt ett produktionsansvar – där du har koll på anläggningen och vilket behov som finns. Du kommer ha delat ansvar för planering, genomförande och uppföljning av produktionen från ax till limpa. Det är viktigt att du har datorvana då mycket av arbetet planeras, dokumenteras och följs upp i flertalet digitala system såväl internt som externt. Vidare kommer du bland annat att följa upp dagböcker och se till att de kommer in och är rätt ifyllda, du ska ha kännedom om felärenden och vilka återkommande fel vi får in samt föreslå nya investeringsförslag. Ni avrapporterar till gruppchef genom daglig kontakt och periodiska möten.

Vem är du?

  • Vi ser att du har gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna teknisk inriktning, och innehar B körkort.
  • För att uppnå uppställda mål bör du ha ett strukturerat arbetssätt, intresse av ledarskap och personal och en vilja att vidareutveckla dig inom området.  
  • I arbetsuppgifterna ingår en del administration, och du bör därför vara en van datoranvändare.  

Meriterande:

  • Erfarenhet från järnvägsbranschen och/eller underhållsprojekt är starkt meriterande.
  • Eftergymnasiala studier är meriterande.
  • Tidigare ledarskapserfarenhet är även mycket meriterande.
     

Ytterligare egenskaper som vi värderar högt är att du har en hög social förmåga då du ska kommunicera och ha löpande kontakt med kollegor, underentreprenörer och andra leverantörer. Du ska vara handlingskraftig och leverera goda resultat samt kunna ta ett stort ansvar för att se till att drift- och underhållsarbetet levereras i tid och med god kvalité. 

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Plats: Region Öst, Mörby.
Kontakt vid frågor: Platschef Alexan Kochkarian, alexan.kochkarian@strukton.se

 

Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna  

löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag  

Välkommen in med din ansökan!  

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Mörby

Strukton

Ansök senast 2020-04-17T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp