VALT JOBB

Arbetsledare signal till tunnelbanan!


Ansök här

 

Arbetar du inom järnväg idag och redo för nya utmaningar som ledare? Eller är du ledare och intresserad av en ny, spännande och ständigt växande bransch?

Strukton Rail befinner sig i ett spännande skede och söker nu en driven Arbetsledare till vårt drift- och underhållskontrakt på tunnelbanan, men placering i Västberga. Arbetet omfattar ansvar för delar av vårt drift- och underhållskontrakt på tunnelbanan. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fysiskt utmanande och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. 

Vi erbjuder:
Hos platschef Timmy blir du delaktig i ett drivet och sammansvetsat gäng, som drivs av att arbeta med tillsammans mot uppsatta mål. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an.  Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Arbetsbeskrivning
Som arbetsledare ansvarar du för att planera, organisera, leda och följa upp det dagliga arbetet i samråd med platschefen. Du har 10 tekniker i din personalgrupp, där din roll innebär allt ifrån att motivera och utveckla dem till att ansvara för deras arbetsmiljö och säkerhet. Du leder genom att föregå med gott exempel, vara närvarande och är inte rädd för att ta i när det behövs. Arbete på nätter och helger samt beredskap i hemmet förekommer.  

Vem är du?

  • Vi ser att du har gymnasieutbildning inom el/teleteknik, eller motsvarande, och innehar B körkort.
  • Du har en bakgrund som tekniker inom el och/eller tele med stort intresse för ledarskap alt. erfarenhet av ledarskap och brinnande intresse för tekniken.
  • För att uppnå uppställda mål bör du ha ett strukturerat arbetssätt, intresse av ledarskap och personal och en vilja att vidareutveckla dig inom området.  
  • I arbetsuppgifterna ingår en del administration, och du bör därför vara en van datoranvändare.  

Meriterande

  • Erfarenhet från järnvägsbranschen och/eller tunnelbanan.
  • TSM och SOS-planerare på Trafikförvaltningens banor.
  • Tidigare arbetat som lagbas, eller i en ledande roll.

Eftersom arbetet omfattar arbete i spårmiljö måste du uppfylla de särskilda hälsokrav som gäller för säkerhetsarbete på järnväg. https://www.trafikverket.se/contentassets/c3f4c88a8d0b4865a34a2e4445a0ee65/bv_fs2000_4.pdf

Start: Enligt överenskommelse.     
Omfattning: Heltid.
Plats: Region Öst, med placering i Västberga.

Kontakt för frågor gällande tjänsten besvaras av Platschef Timmy Åhlén, mail: timmy.ahlen@strukton.se

Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag  

Välkommen in med din ansökan!  

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Västberga

Strukton

Ansök senast 2019-07-31


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp