VALT JOBB

Arbetsledare Tågdrift EL 750V till Stockholms Tunnelbana


Ansök här

Arbetar du som eltekniker, med ledarerfarenhet, inom järnväg och är redo för nästa steg?
Eller är du ledare inom El i bygg/anläggning/industribranschen och redo för ny karriär?

Strukton Rail söker en driven arbetsledare till Elektroavdelningen, grupp Tågdrift El 750, på drift- och underhållskontraktet i Stockholms Tunnelbana. Arbetet omfattar arbetsledning inom gruppen tågdrift som hanterar tekniken strömskena med tillhörande tekniska system. Vi erbjuder en tillsvidareanställning, där arbete kväll och helg kan förekomma.

Vi erbjuder:
Hos Elektro blir du delaktig i ett socialt gäng med många yrkeskunniga kollegor, där tempot är högt och taket likaså! Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Arbetsbeskrivning
Som arbetsledare ansvarar du för att planera, organisera, leda och följa upp det dagliga arbetet i samråd med platschef och i nära samarbete med projektledare. Du leder en erfaren och självgående grupp tekniker, där din roll innebär allt ifrån att motivera och utveckla dem till att ansvara för deras arbetsmiljö och säkerhet. Tjänsten innebär löpande administrativt arbete såsom tidföring/rapportering, dagboksuppföljning etc. samt deltagande på samverkansmöten med kund, leverantörer och projektörer samt utför arbetsplatsbesök mm.

Vi söker dig som:

  • Har godkänd elteknisk gymnasieutbildning, eller motsvarande.
  • Arbetar som eltekniker inom järnvägen med erfarenhet som ledare, t.ex. som lagbas eller tillförordnad arbetsledare, alt. arbetar som ledare inom El i bygg, anläggning eller industribranschen.
  • Vi ser gärna att du har viss erfarenhet av avtals- och/eller entreprenadjuridik.
  • I arbetsuppgifterna ingår en stor del administration, varav du bör vara en van användare av Office paketet, i synnerhet Excel.
  • B körkort.
  • Du uppfyller de särskilda hälsokraven för säkerhetsarbete i spårmiljö.

Det är meriterande med utbildning inom, alt. erfarenhet av, järnväg, tunnelbana eller spårväg och/eller behörighet X9 (f.d. Kat19). Även meriterande om du tidigare arbetet i Struktons interna system och/eller Trafikförvaltningen rapporteringssystem.

För att trivas i vår entreprenörskultur behöver du vara förändringsvillig och på ett lyhört sätt kunna leda en erfaren grupp mot nya arbetssätt. Du har en positiv inställning med möjligheterna i fokus och sprider energi till din omgivning. Då du kommer interagera med kunder, interna såväl om externa, ser vi även att du har god servicekänsla samt har ett gott sinne för ordning och reda där du kan prioritera din tid och få ihop konkreta ideér och handlingsplaner.

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Plats: Stockholm, placering på HK i Västberga.
Kontakt för frågor: Platschef Oscar Lindberg, mail: Oscar.lindberg@strukton.se

Välkommen in med din ansökan!

 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Västberga

Strukton

Ansök senast 2020-12-20T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp