VALT JOBB

Arbetsledare Tele till Projekt Öst, Strukton Rail


Ansök här

Arbetar du med el/tele inom järnvägen och redo för nya utmaningar som ledare?
Eller är du ledare inom larm, tele eller fiber och vill utvecklas i en framtidsbransch?

Projektverksamheten på Strukton Rail utökar ytterligare, och vi söker därför en driven arbetsledare inom Teleteknik. Området/avdelningen omfattar främst nybyggnation, men även felsökning och felavhjälpning förekommer inom t.ex. fiber. Som arbetsledare ansvarar du för planering, utförande, uppföljning och ekonomi samt har personalansvar för en mindre grupp yrkesarbetare. Resor i tjänsten samt arbetet natt och helg förekommer.

Vi erbjuder
Hos Platschef Simon Johansson blir du delaktig i ett glatt gäng med många yrkeskunniga kollegor. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Vi söker dig som:
Gått 3-årigt gymnasie, eller motsvarande, alt. har några års arbetserfarenhet av larm, tele, automation eller med installation av fiber.
• Goda kunskaper inom fiberarbete och fibersvets.
• Kan ligga ute på projekt och har möjlighet att arbeta 7/7 eller 4/3.
• Innehar körkort B.
• Har goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete på spår.

Det är meriterande om du har:
Viss erfarenhet av mock-arbete.
• Yrkeserfarenhet av El/telearbete på järnvägen.
Sos, TSM, BASÄ-VISTA och/eller Kat X9.
• Arbetat som lagbas alt. nära i en avlastande roll till Arbetsledare.

Personliga egenskaper
Eftersom detta är en ny avdelning, med projekt som spänner över hela landet, ser vi att du är coachande i ditt ledarskap och har förmåga att leda på avstånd. Du behöver även vara flexibel då det kommer förekomma många men korta projekt, så det gäller att hålla många bollar i luften. Vi söker dig som har en positiv inställning, där du fokuserar på att driva framåt och behålla den goda stämning som råder på avdelningen.

Start: Omgående.
Omfattning: Heltid.  
Plats: Best Projekt Öst, resande.
Kontakt vid frågor: Platschef Simon Johansson, simon.johansson@strukton.se


Välkommen med din ansökan!

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!   

 

Enl ö.k.

Strukton

Ansök senast 2020-06-30T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp