VALT JOBB

Bantekniker till Projekt Syd, Strukton Rail


Ansök här

Projektgruppen i södra Sverige söker bantekniker!

Är du bantekniker inom järnvägen och på jakt efter nya utmaningar?
Välkommen till projektverksamheten i Syd!

Strukton Rail i Syd expanderar och söker nu en driven bantekniker till vår projektverksamhet inom M-BEST (Mark, Bana, El, Signal och Tele). Tjänsten omfattar främst nybyggnation av järnvägsanläggningar, med inriktning på div markarbeten som t.ex. kanalisation. Arbete med underhåll och/eller felavhjälpning kan även förekomma vid behov. Under tillträdet av tjänsten får du chans att arbeta med färdigställande av sträckan Ystad-Simrishamn, för att sedan utvecklas vidare inom andra spännande projekt till våren. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fysiskt stärkande och utmanande arbete, inom ett område som sträcker sig över hela södra Sverige. Natt- samt helgarbete och jour förekommer.

Vi erbjuder:
Vid projektavdelningen i Syd blir du delaktig i ett engagerat och yrkeskunnigt gäng inom blandade tekniker, som arbetar hårt tillsammans mot uppsatta mål. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare järnvägstrafik.
Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an.
Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Vi söker dig som:
Har grundläggande banteknisk utbildning med nått/några års praktisk erfarenhet av järnvägsarbete.
• Gillar att arbeta med kroppen och motiveras av fysiskt arbete.
• Har goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete på järnvägen.
• Har körkort B, meriterande om du även har C.

Det är meriterande om du har:
• Giltig behörighet Sos-ledare eller TSM.
• Behörighet att vistas i spår på Trafikverkets anläggningar (BASÄ-VISTA).
• Mycket starkt meriterande om du gått kurs för spårsvetsare.

För att arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs. https://www.trafikverket.se/contentassets/c3f4c88a8d0b4865a34a2e4445a0ee65/bv_fs2000_4.pdf

Personliga egenskaper
Då tjänsten varierar i både arbetsuppgifter och arbetsort ser vi att du är lugn och självgående, med god förmåga att anpassa dig till förändrande omständigheter. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och ser det som en självklarhet att ta i när det behövs och arbetar på tills projektet är avslutat. Du behöver även ha förmågan att dokumentera egenkontroller och felrapporter efter dina insatser.

Start: Omgående.
Omfattning: Heltid.  
Plats: Syd, resande tjänst projektvis inom södra Sverige.
Vid frågor gällande tjänsten: Contract Manager Mikael K Nilsson på mikaelk.nilsson@strukton.se eller telefon: 076-1152075.

Välkommen med din ansökan!

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

 

Södra Sverige

Strukton

Ansök senast 2019-12-15T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp