VALT JOBB

Bantekniker till Strukton Rail, Malmö


Ansök här

Är du utbildad bantekniker och på jakt efter nya möjligheter?
Eller arbetar du inom anläggning/industri/markarbete och redo för ny karriär?

Strukton Rail Syd söker nu förstärkning med en driven bantekniker till drift- och underhållskontraktet i Malmö. Arbetet omfattar t.ex. utbyte växelkomponenter, slipersbyten, rälbyten. Olika former av ronderingar, översyn av spårväxlar, isolskarvar etc.
Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fysiskt utmanande och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbete dag-, nattetid och helg förekommer. Tillträde under mars 2021.

Vi erbjuder:
Hos platschef Ola blir du delaktig i ett engagerat och yrkeskunnigt gäng, som arbetar hårt tillsammans mot uppsatta mål och gillar att arbeta med kroppen. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare järnväg! Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Vi söker dig som:
• Grundläggande banteknisk utbildning alt. flera års erfarenhet inom anläggning, industri och/eller markarbete.
• Gillar att arbeta med kroppen och motiveras av fysiskt arbete.
• Har goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete på järnvägen.
• Innehar körkort B, meriterande om du även har C.

 För att arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs.

Meriterande om du även har:
• Behörighet att vistas i spårmiljö på Trafikverkets anläggningar (BASÄ-VISTA).
• Påbyggnadsutbildningar inom teknikområdet, t.ex. kap och slip och/eller BASTAB.
• Giltig behörighet TSM eller SOS-ledare.
• Mycket starkt meriterande är om du har gått kurserna för växelbyggare.


Personliga egenskaper
Vi söker dig med god kommunikationsförmåga som enkelt smälter in i nya arbetsgrupper och är lyhörd för erfarna kollegor. Du är ansvarstagande med en problemlösande förmåga, där du inte lämnar dina uppgifter förens de är klara och säkerheten på topp. För att trivas i tjänsten behöver du vara flexibel, både för att hantera de snabba svängarna och för att våga prova nya arbetssätt. Du behöver även ha förmågan att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser.


Start: Mitten av mars 2021 eller enligt ö.k.
Omfattning: Heltid.
Plats: Malmö.
Vid frågor kontakta:
Platschef Ola Billing, ola.billing@strukton.se

Välkommen med din ansökan!

 

 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

 
 

 

Malmö

Strukton

Ansök senast 2020-12-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp