VALT JOBB

Besiktningsman till Strukton Rail Malmö


Ansök här

Är du besiktningsman inom järnvägen idag och söker nya möjligheter?
Eller är du erfaren och noggrann bantekniker redo för nästa steg i karriären?


Strukton Rail söker nu en besiktningsman till drift- och underhållskontraktet i Malmö C. Arbetet omfattar såväl säkerhetsbesiktningar och underhållsbesiktningar som sammanställning av anmärkningar för planering av underhåll i anläggningen. Tjänsten avser tillsvidareanställning, med löpande arbete nätter och helger. Tillträde mars 2021.

Vi erbjuder:
Hos platschef Ola blir du delaktig i ett noggrant och yrkeskunnigt gäng.
Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.


Arbetsbeskrivning
Som besiktningsman blir din huvudsakliga arbetsuppgift att utföra säkerhets- och underhållsbesiktningar för att upptäcka fel kopplade till alla delar av banområdet, ibland med hjälp av mätinstrument, enligt gällande föreskrifter. Du rapportera i Bessy. 

Vi söker dig som:

  • Innehar grundläggande banteknisk utbildning.
  • Har minst 3års erfarenhet av bantekniskt arbete, som t.ex. växelbygge, rälsbyte och/eller svetsning, och har ett intresse för besiktning.
  • Innehar B-körkort och vana av administrativt arbete och digitala verktyg.

 För arbete i spårmiljö behöver du uppfylla de särskilda hälsokrav som gäller.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete på olika avdelningar inom järnvägsbranschen och/eller Strukton Rail. Även om du tidigare arbetat i Bessy, innehar BASTAB och/eller är färdigutbildad och certifierad besiktningsman.

Vi söker dig som är ansvarstagande och kan axla ansvar för att se över trafiksäkerheten och rapportera anmärkningar i anläggningen. Du har en god kommunikationsförmåga, där du kan förklara och motivera dina bedömningar i tal och skrift. För att trivas i tjänsten behöver du vara flexibel, både för att hantera de snabba svängarna och för att våga prova nya arbetssätt.

Start: Mitten av mars eller enligt ö.k.
Omfattning: Heltid.
Placering: Malmö
Kontakt: Platschef Ola Billing, ola.billing@strukton.se  

 

Välkommen med din ansökan!  

 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Malmö

Strukton

Ansök senast 2020-12-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp