VALT JOBB

Driven maskintekniker till vår nya verkstad i Tomteboda!


Ansök här

Är du maskintekniker inom järnvägen idag och på jakt efter nya utmaningar? Eller arbetar du med underhåll av arbetsfordon och vill utvecklas i en spännande bransch?

Strukton Rail befinner sig i ett spännande skede och söker nu en driven maskintekniker till Maskinpoolen, ett affärsområde bestående av ett 60-tal medarbetare vars uppgift är att tillgodose Strukton Rails behov av järnvägsspecifika arbetsmaskiner i våra drift- och underhållskontrakt, BEST-projekt samt även uthyrning till externa kunder. Arbetet avser reparationer och underhåll av alla förekommande järnvägsspecifika maskiner som hanteras via vår nystartade verkstad i Tomteboda/Solna.

Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett omväxlande arbetsområde. Du erbjuds goda möjligheter till kompetensutveckling och för rätt person med ett brinnande tekniskt intresse är detta en perfekt möjlighet till ett fritt arbete under eget ansvar. Arbete på obekväm arbetstid kan förekomma

Vi erbjuder:  
Som Maskintekniker blir du delaktig i ett gäng med yrkeskunniga kollegor som drivs av att arbeta med teknik och utveckling av maskiner. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, traktamente etc. Du får även ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Om tjänsten:
I anställningen ingår arbetsuppgifter kopplade till uthyrning och reparationer av maskiner samt arbetsredskap. Kalibrering av olika typer av utrustningar kommer också att förekomma. Arbetsuppgifterna omfattar även till stor del olika former av lagerhållningsuppgifter, t ex mottagning och utlastning av reservdelar och maskiner.

Vi söker dig som:  

  • Har gått fordons- industri eller maskinteknisk inriktad gymnasieutbildning, eller motsvarande.
  • Några års yrkeserfarenhet av service, uthyrning, felsökning och reparationer av arbetsmaskiner.  
  • Har goda kunskaper i svenska (av säkerhetsskäl för arbete på järnvägen) och engelska (vissa instruktioner/manualer är på engelska).  
  • Körkort B.  

Meriterande om du även:  

  • Har erfarenhet av järnväg eller reparation av maskiner inom branschen.
  • Innehar C-körkort
  • Truckutbildning och truckkort  

För att arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs.  

https://www.trafikverket.se/contentassets/c3f4c88a8d0b4865a34a2e4445a0ee65/bv_fs2000_4.pdf  

Personliga egenskaper

Vi ser att du är social och har lätt att kommunicera med andra, då arbetet innebär en hel del kundkontakt både externt och internt. Samtidigt behöver du vara lugn, stabil och arbeta strukturerat. Du behöver även ha viss datavana för att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter. Din placering kommer att vara i vår nystartade verkstad i Tomteboda och det är viktigt att du kan och trivs med att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ.

Start: Omgående.  
Omfattning: Heltid.  
Plats: Affärsområde Maskinpoolen, placeringsort Tomteboda

Kontakt vid frågor gällande tjänsten: Platschef Stefan Rosdala, stefan.rosdala@strukton.se  

 

Välkommen med din ansökan!  

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Tomteboda

Strukton

Ansök senast 2020-06-05T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp