VALT JOBB

Eftermarknadsingenjör till affärsområde Kraft, Strukton Rail!


Ansök här

Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige 950 medarbetare och omsätter ca två miljarder kronor. Läs mer om företaget på www.strukton.se
 

Vi erbjuder:
Som eftermarknadsingenjör inom vår avdelning för Kraftförsörjning blir du delaktig i ett drivet team som präglas av en hög entreprenörsanda. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet - vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Arbetsbeskrivning:
Som eftermarknadsingenjör kommer du att ansvara för och genomföra egna projekt inom eftermarknad. Arbetet omfattar bl a felsökning och reparation på kraftförsörjningsanläggningar för järnväg innehållande högeffektsomriktare, ställverk och stationsdator. Du kommer även att arbeta med att spänningssätta kraftförsörjningsanläggningar och utföra kontroller, provning och idrifttagning. Tjänsten omfattar också reservdelsförsäljning och orderbehandling. För att utföra dessa uppgifter kommer du behöva ha ett ansvar för elsäkerheten på anläggningsplatsen där du arbetar.

Vi söker dig som har:

  • Elkraftsteknisk bakgrund, gymnasieingenjör alt civilingenjör, med inriktning på kraftelektronik
  • Hög teknisk kompetens och praktisk erfarenhet från elkraftssystem samt projektarbete
  • God datorvana och MS Office kunskap
  • Goda kunskaper i engelska är ett krav

 

Vi ser det som särskilt meriterande om du har en elsäkerhetsutbildning och praktisk erfarenhet av elsäkerhetsarbete. Behärskar du andra språk är även detta meriterande.

Vi värderar tekniskt intresse och förståelse samt analytiskt förmåga. Vi söker dig som har en positiv inställning och är ansvarstagande. Dessutom är det en förutsättning för tjänsten att man har ett högt säkerhetstänkande samt ordning och reda.

Eftersom arbetet omfattar arbete i spårmiljö måste du uppfylla de särskilda hälsokrav som gäller för säkerhetsarbete på järnväg, samt inneha B-körkort.  
 

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Placering: Västerås. Du kommer däremot att ha Sverige och Norge som arbetsområde med ca 100-150 resdagar per år.

Kontakt för frågor gällande tjänsten besvaras av: Ulf Urbanek, chef för affärsområde Kraft, tel: 021-15 44 32 / e-post: ulf.urbanek@strukton.se

 

Välkommen in med din ansökan!  

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Västerås

Strukton

Ansök senast 2020-10-30T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp