VALT JOBB

Eltekniker inom lågspänning till Tunnelbanan, Strukton Rail


Ansök här

Är du eltekniker inom järnväg/spårväg och söker nya spännande utmaningar?
Eller yrkeselektriker inom t.ex. industri och vill utvecklas i en framtidsbransch?

Strukton Rail i Stockholm söker nu 2st drivna eltekniker till Elektro, gruppen Kraft och belysning (El 400V), på drift- och underhållskontraktet i Stockholms Tunnelbana. Arbetet omfattar t.ex. belysningsronderingar, provkörning av reservkraftaggregat, ny- och ombyggnad av elanläggningar samt övrigt förekommande arbete inom lågspänningsområdet. Du får chans att vara delaktig i ett stort förbättringsprojekt på tunnelbanan, som omfattar ca 32 stationer. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet natt, helg samt beredskap förekommer.

Vi erbjuder
Inom Elektro blir du delaktig i ett drivet och hårt arbetande gäng, med många yrkeskunniga kollegor. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an.
Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag etc.

Vi söker dig som:

  • Gått 3-årigt el-gymnasium eller har godkänd motsvarande el-utbildning.
  • Är fullbetald elektriker med minst 3års som yrkeselektriker inom t.ex. industri.
  • Har goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för att vistas i SL´s anläggningar.
  • Har körkort B.

Det är meriterande om du:

  • Är ledande montör med dokumenterad utbildning.
  • Tidigare arbetat med KNX eller Daliprogrammering.
  • Har erfarenhet av elarbete inom järnvägen, extra meriterande inom tunnelbanan.
  • Innehar X9 (f.d. Kat19) behörighet, är TSM, SoS-Ledare eller dyl.

För arbete i säkerhetstjänst måste du även bli godkänd för de medicinska krav som ställs.

Personliga egenskaper
För att trivas i tjänsten ser vi att du är ansvarstagande, där du både tar ansvar för din del samt verkar för gott lagarbete. Då avdelningen består av en ny arbetsledning och erfarna tekniker ser vi att du är förändringvillig och har en positiv ”can do” inställning. Du behöver även vara noggrann med gott sinne för ordning och reda, för att digitalt dokumentera egenkontroller och felrapporter efter dina insatser.

Start: Omgående enl ö.k.
Omfattning: Heltid.
Plats: Västberga.
Kontakt vid frågor: Platschef Oscar Lindberg, oscar.lindberg@strukton.se

 

Välkommen med din ansökan!

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack! 

 

Västberga

Strukton

Ansök senast 2020-12-20T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp