VALT JOBB

Eltekniker inr. bana/svets till Tunnelbanan, Strukton Rail


Ansök här

Är du eltekniker el. KTL-montör inom järnväg och söker nya utmaningar?
Eller är du yrkeselektriker och vill utvecklas i en spännande framtidsbransch?

Strukton Rail söker nu en driven eltekniker med inriktning bana/svetsarbete till Elektro, gruppen Tågdrift (750V), på drift- och underhållskontraktet i Stockholms Tunnelbana. Arbetet omfattar såväl förebyggande som felavhjälpande underhållsinsatser på strömskeneanläggningen i spårområdet. Du tillhör ett lag som åtgärdar besiktningsanmärkningar t.ex. genom svets- och kabelarbeten. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda utvecklingsmöjligheter. Arbetet natt, helg samt beredskap förekommer.

Vi erbjuder
Inom Elektro blir du delaktig i ett drivet och hårt arbetande gäng, med många yrkeskunniga kollegor. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag etc.

Vi söker dig som har:

  • 3-årigt el-gymnasium eller motsvarande el-utbildning.
  • Arbetat 3-4år som yrkeselektriker med erfarenhet av anläggning, bygg, svets och/eller mekanik. T.ex. som linjebyggare, där du arbetat med att bygga t.ex. kabelväg i mark.
  • Tidigare erfarenhet av tungt och grovt elarbete, samt ett intresse för svetsarbete.
  • Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för att vistas i SL´s anläggningar.
  • Körkort B.

Det är meriterande om du har:

• Grundläggande utbildning i t.ex. kontaktledningsteknik.
• Erfarenhet från elarbete inom järnvägen, extra meriterande inom tunnelbanan.
• X9 (f.d. Kat19), TSM, SoS-Ledare eller dyl.

För att arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs.

Personliga egenskaper
För att trivas i tjänsten ser vi att du är flexibel och trivs med problemlösning, där du har förmågan att tackla problemen så som de kommer. Du är lite av en Mac Gyver! Då avdelningen består av en ny arbetsledning och erfarna tekniker ser vi att du är förändringvillig och har en positiv inställning. Du ser det som en självklarhet att ta i när det behövs! Du behöver även ha förmågan att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser.

Start: Omgående enl. ök.
Omfattning: Heltid.
Plats: Västberga.
Kontakt vid frågor: Platschef Oscar Lindberg, oscar.lindberg@strukton.se

Välkommen med din ansökan!

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!   

 

 

Västberga

Strukton

Ansök senast 2020-12-20T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp