VALT JOBB

Eltekniker inr. besiktning till Tunnelbanan, Strukton Rail


Ansök här

Är du eltekniker inom järnvägen och vill vidareutveckla din kompetens?
Eller är du yrkeselektriker och intresserad av en stabil, växande och spännande bransch?
Välkommen till Strukton Rail, här du får bidra till Sveriges infrastruktur och en punktligare och säkrare kollektivtrafik för alla Stockholmare!

Strukton Rail befinner sig i en expansiv fas och söker nu en driven eltekniker med inriktning på besiktningar till avdelningen för Tågdrift på drift- och underhållskontraktet Stockholms Tunnelbana. Du tillhör en grupp på ca 3st som kontinuerligt underhåller, inventerar, testar och åtgärdar tekniken kring strömskenan, på banan samt i depåerna med dess tillhörande tekniska system. Arbetsuppgifter omfattar t.ex. att besikta, dokumentera, rapportera, felavhjälpa, delta i olika test av tekniska system och på sikt bli en expert inom området. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet natt, helg samt beredskap förekommer.

Vi erbjuder:
I gruppen Tågdrift blir du delaktig i ett drivet och noggrant gäng, med många yrkeskunniga kollegor. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag etc.

Vi söker dig som har:

  • 3-årigt el-gymnasium eller motsvarande el-utbildning.
  • Arbetat 3-4år som yrkeselektriker med erfarenhet av anläggning, bygg och/eller mekanik alt. som eltekniker inom projekt och nybyggnation på järnväg.
  • Tidigare erfarenhet av att ansvara för, inventera och vårda en hel anläggning.
  • Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för att vistas i SL´s anläggningar.
  • Körkort B.

Det är meriterande om du har:
• Grundläggande utbildning i t.ex. kontaktledningsteknik.
• Erfarenhet från elarbete inom järnvägen, extra meriterande inom tunnelbanan.
• Kat19, TSM, SoS-Ledare eller dyl.

För att arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs.

Personliga egenskaper
För att trivas och utvecklas i rollen ser vi att du är ansvarstagande och utför dina arbetsuppgifter till punkt och pricka. Då tjänsten innehåller en hel del protokollföring ser vi att du är noggrann, med god känsla för ordning och reda. Du behöver även ha god förmåga att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser. I tjänsten ingår att stundtals själv ansvara för hela banan ser vi att du har god förmåga att arbeta självständigt, och känner dig bekväm i att ta egna beslut och utföra åtgärder därefter.

Start: Omgående.
Omfattning: Heltid.  
Plats: Västberga.
Kontakt vid frågor: Platschef Oscar Lindberg, tel: 076-1152309.

Välkommen med din ansökan!

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!   

 

Västberga

Strukton

Ansök senast 2020-06-30T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp