VALT JOBB

Eltekniker sökes til Drift & Underhåll, Södra Stambanan, SSB1


Ansök här

Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 850 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor.

Strukton Rail är ett företag som växer på den svenska järnvägsmarknaden. Därför söker vi nu ansvarsfulla och självgående Eltekniker till region Öst och vårt drift- och underhållskontrakt på Södra Stambanan. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbete på helger och nätter samt beredskap i hemmet förekommer.
 
Vi erbjuder
Du kommer att ingå i ett väl sammanhållet arbetslag och att du trivs med att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och uppvisar en drivenhet mot att avsluta de påbörjade arbetena i sin helhet. Du är självgående, lugn och stabil och kan lätt anpassa dig efter förändrade omständigheter. Du behöver ha förmåga att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser.  

Vi söker dig som har: 
• Elteknisk utbildning motsvarande gymnasiekompetens 
• Minst två års yrkeserfarenhet som installationselektriker eller linjemontör, Gärna med erfarenhet av felsökning.
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsmässiga skäl för allt arbete på järnvägen


Det är Meriterande om du har:
• Erfarenhet från Järnvägens högspänningsanläggning
• Utbildning och erfarenhet som Kopplingsledare
• Behörighet som Sos-Ledare, TSM A/E/L-Skydd
• C-Körkort
• Behörighet som Förare för spårgående fordon, LRB 25/17
 
Personliga egenskaper 
Du kommer att ingå i ett väl sammanhållet arbetslag och att du trivs med att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet. Eftersom även andra uppgifter än renodlat eltekniskt arbete ibland förekommer är du inte rädd för att ta i där det behövs och uppvisar en drivenhet mot att avsluta de påbörjade arbetena i sin helhet. Du är självgående, lugn och stabil och kan lätt anpassa dig efter förändrade omständigheter.
 
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 1/6
Plats: Mjölby alt. Norrköping. Enl. ök
Kontakt för frågor gällande tjänsten: Besvaras av Arbetsledare Henrik Kedfors 010-480 55 20 eller Platschef Jonas Thuresson, 010 – 480 55 95
  
Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Välkommen med din ansökan! 

 

Mjölby alt. Norrköping

Strukton

Ansök senast 2020-06-01T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp