VALT JOBB

Eltekniker sökes till Södra Stambanan, SSB2


Ansök här

Är du eltekniker inom järnvägen och på jakt efter nya utmaningar? 

Eller arbetar du som elektriker inom installation, automation, service eller industri elektriker och vill utvecklas i en ständigt växande bransch? 

 

Strukton Rail befinner sig i en expansiv fas och söker nu drivna eltekniker till vårt Drift och Underhållskontrakt Södra Stambanan 2 med placering i Alvesta. Arbetet omfattar såväl att utföra  förebyggande underhållsåtgärder och service av elanläggningen samt akut felavhjälpning på och i spårområdet. Beredskap ingår som en del av arbetet. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är främst förlagt nattetid och helg samt beredskap i hemmet förekommer. 

 

Vi erbjuder: 
Hos oss blir du delaktig i ett drivet och engagerat gäng, som arbetar hårt tillsammans mot uppsatta mål. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning. 

 

Vi söker dig som har: 

• 3-årigt El-gymnasium eller motsvarande. 

• Arbetat nått/några år som yrkeselektriker inom installationselektriker/automationselektriker/ industrielektriker gärna  med erfarenhet av t.ex.felsökning. 

• Har körkort B., meriterande om du även har C. 

• Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete på järnvägen i Trafikverkets anläggningar. 

 

Det är meriterande om du har: 

• Grundläggande utbildning i kontaktledningsteknik. 

• Erfarenhet från järnvägens högspänningsanläggning. 

• Utbildning och erfarenhet som kopplingsledare. 

• Behörighet att vistas i spår Trafikverkets anläggningar (BASÄ-VISTA). 

• SoS-Ledare, TSM A, E, L, S - skydd

 

För att arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs.  

Du kan läsa mer på: https://www.trafikverket.se/contentassets/c3f4c88a8d0b4865a34a2e4445a0ee65/bv_fs2000_4.pdf  

 

Personliga egenskaper: 
Vi ser att du kan ta egna initiativ, jobba självgående, stabil och stresstålig. Trivs med att arbeta tillsammans med andra och ser det som en självklarhet att ta i när det behövs. Du behöver även ha förmågan att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser. 

 

Start: Omgående. 
Omfattning: Heltid.   
Plats: Region Syd med placering i Alvesta. 

 

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Contract Manager Thomas Svensson 010-4805620 

 

Välkommen med din ansökan! 

 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!    

Alvesta

Strukton

Ansök senast 2020-05-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp