VALT JOBB

KMA-ingenjör till Strukton Rail


Ansök här

Arbetar du inom kvalitet, miljö, arbetsmiljö (KMA) och är redo för nya utmaningar?
Eller arbetar du med KMA-frågor inom
bygg/anläggning/industri och vill
bidra till ett hållbart samhälle med miljövänliga transporter?


Strukton Rail befinner sig i ett spännande skede och söker nu en KMA-ingenjör med inriktning på vår projektverksamhet i Region Öst. Som KMA-ingenjör arbetar du nära produktionen i våra järnvägsprojekt i Stockholm och Mälardalen med omnejd, och bidrar till att högt ställda krav uppfylls. Rollen ger dig möjlighet att till stor del planera, organisera och strukturera ditt eget arbete, samtidigt som du får chans till nära samarbete med produktionen, övriga ingenjörer och centrala funktioner inom företaget, som t.ex. säkerhet, HR etc. Placering i Stockholm eller Västerås, resor i tjänsten förekommer periodvis.

Hos KMA-chef Peter Arozenius får du chansen att både tillhöra en grupp med drivna och yrkeskunniga kollegor som brinner för KMA och hållbarhet, samt arbeta nära företagets järnvägsprojektverksamheten. Som anställd på Strukton Rail blir du delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt att du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta med att stötta produktionen med KMA-arbetet, från anbudsförfarandet till slutredovisning av kontrakt. Du arbetar med såväl att säkerställa miljö-, kvalitet- och arbetsmiljö krav efterlevs som att bistå i utredningsarbeten vid tillbud och olyckor. Arbete med interna- och externrevisioner, sammanställa rapporter till kunder och myndigheter samt närvara som företagets representant på KMA-möten med kund ingår även.

Vi söker dig som:

  • Innehar eftergymnasial utbildning inom Kvalitet, Miljö och/eller Arbetsmiljö.
  • Har några års erfarenhet från KMA-arbete, alt. erfarenhet av liknande frågor som t.ex. projektingenjör, platschef eller dyl. inom infrastruktur, industri eller bygg - med kompletterande kurser.
  • Har ett stort intresse för KMA-frågor och vill utvecklas inom området.
  • Innehar B körkort.

Vi ser det som meriterande om du har arbetslivserfarenhet från entreprenadverksamhet, och starkt meriterande om du tidigare arbetet inom från järnvägsbranschen.

För vistas i spårmiljö krävs det att du blir godkänd för de medicinska krav som ställs: https://www.trafikverket.se/contentassets/c3f4c88a8d0b4865a34a2e4445a0ee65/bv_fs2000_4.pdf

För att trivas i rollen ser vi att du är handlingskraftig och känner dig bekväm med att själv ta tag i frågor, samt att du är strukturerad med gott sinne för ordning och reda - utan att tumma på flexibiliteten. Du motiveras av att samarbeta och bygga långsiktiga relationer, ser din roll som en naturlig del av projekten och drivs av att samarbeta för att få in KMA-tänket på ett naturligt sätt i deras vardag.

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Plats: Stockholm eller Västerås.
Kontaktperson vid frågor: KMA-chef Peter Arozenius, peter.arozenius@strukton.se, tel: 076-115 28 27.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte – skicka din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!


OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Stockholm eller Västerås

Strukton

Ansök senast 2019-12-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp