VALT JOBB

Kontaktledningstekniker sökes till Stukton Rail Göteborg!


Ansök här

Är du eltekniker inom järnvägen och på jakt efter nya utmaningar? Eller arbetar du som elektriker och vill utvecklas i en ständigt växande bransch?

Strukton Rail befinner sig i en expansiv fas och söker nu drivna eltekniker till vårt drift- och underhållskontrakt VGG i Göteborg. Arbetet omfattar såväl förebyggande som felavhjälpande underhållsinsatser på perronger och i spårområdet.
Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är främst förlagt nattetid och helg samt beredskap i hemmet förekommer.

Vi erbjuder:

Hos oss blir du delaktig i ett engagerat gäng, som arbetar hårt tillsammans mot uppsatta mål. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Vi söker dig som har:

• El-gymnasium eller motsvarande.

• Några års arbetslivserfarenhet som yrkeselektriker.

• Körkort B.

• Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete på järnvägen.

Det är meriterande om du har:

• Grundläggande utbildning i kontaktledningsteknik.

• Utbildning och erfarenhet som kopplingsledare.

• Erfarenhet från järnvägens högspänningsanläggning.

 

För att arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs.
Du kan läsa mer på: https://www.trafikverket.se/contentassets/c3f4c88a8d0b4865a34a2e4445a0ee65/bv_fs2000_4.pdf

 

Personliga egenskaper  
Vi ser att du är en flexibel person. Trivs med att arbeta tillsammans med andra och ser det som en självklarhet att ta i när det behövs. Du behöver även ha förmågan att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser.

Start: Omgående.
Omfattning: Heltid.  
Plats: Region Väst och placering i Göteborg.

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Arbetsledare Vahidin Demir vahidin.demir@strukton.se.

Välkommen med din ansökan!

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!  

Göteborg

Strukton

Ansök senast 2020-01-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp