VALT JOBB

Lokförare eller Spärrfärdsförare sökes till Stockholm Mitt/Citybanan!


Ansök här

Är du bantekniker inom järnvägen och på jakt efter nya utmaningar? Eller arbetar du inom bygg/anläggning och vill utvecklas i en ständigt växande bransch?

Strukton Rail befinner sig i ett spännande skede och söker nu drivna bantekniker till vårt våra drift- och underhållskontrakt i Stockholm Mitt och Citybanan med etablering i Tomteboda. Arbetet omfattar förebyggande och felavhjälpande underhållsinsatser på perronger och i spårområdet. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fysiskt utmanande och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är främst förlagt nattetid och helg samt beredskap i hemmet förekommer.

Vi erbjuder
Hos oss får du möjlighet att arbeta med ett drivet och kompetent arbetslag som drivs av att arbeta tillsammans mot uppsatta mål. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare kollektivtrafik.
Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an.

Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Vi söker dig som: 

  • Arbetslivserfarenhet som maskinförare eller lokförare.
  • Flera års relevant arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet av arbete på järnvägen, spårvägen eller tunnelbanan.
  • Gillar att arbeta med kroppen och motiveras av fysiskt arbete.
  • Har körkort B.
  • Har goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete på järnvägen eller för att vistas i SL´s anläggningar.

 

Vi ser det som meriterande om du har banteknisk utbildning eller erfarenhet förvärvad på annat sätt.

Personliga egenskaper
Vi ser att du är en driven person och engagerad person. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och ser det som en självklarhet att ta i när det behövs. Eftersom det ibland kan bli snabba förändringar i planeringen behöver du vara flexibel och öppen för förändringar Du behöver även ha förmågan att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser.

Start: Omgående.
Omfattning: Heltid.  
Plats: Stockholm, Tomteboda

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Arbetsledare Anders Örnberg +46104805716 eller Platschef Carl Erlandsson +46104763460.

Välkommen med din ansökan!
 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Tomteboda

Strukton

Ansök senast 2020-05-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp