VALT JOBB

Maskinförare/operatör till Maskinpoolen Strukton Rail


Ansök här

Är du förare/operatör inom järnvägen idag och på jakt efter nya utmaningar? 
Eller arbetar som maskinreparatör och vill utvecklas i en ny spännande bransch?  

Strukton Rail söker nu drivna maskinförare/operatörer till Maskinpoolen, ett affärsområde bestående av ett 70-tal medarbetare vars uppgift är att tillgodose Strukton Rails egna drift- och underhållskontrakt, samt externa kunder, med spårgående arbetsmaskiner. Tjänsten omfattar arbete med våra Kat 2 maskiner, d.v.s. plogar, spår- och växel rikare. Vi erbjuder en tillsvidareanställning i ett omväxlande arbetsområde som sträcker sig över hela Sverige, men arbete kan även förekomma i Norge och Danmark samt vid behov i övriga Europa. Vi jobbar schemalagt i lag om 2-4 personer beroende på maskintyp och vanligtvis nattetid, samt att ensamarbete kan förekomma vid transporter av maskinerna. Du erbjuds goda möjligheter till kompetensutveckling och för rätt person med ett brinnande tekniskt intresse är detta en perfekt möjlighet till ett fritt arbete under eget ansvar!

Vi erbjuder
Hos Platschef Tommy blir du delaktig i ett gäng med många yrkeskunniga kollegor som drivs av att arbeta med teknik och stora maskiner! Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal. Du får även ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Vi söker dig som:

  • Har gått fordonstekniskt gymnasium eller motsvarande.
  • Har nått/några års yrkeserfarenhet av maskin- och fordonsreparationer samt felsökning och/eller schemaläsning.
  • Har ett genuint teknikintresse och kan reparera maskiner, samt har ett engagemang för att hålla en hög underhållsnivå och driftssäkerhet. 
  • Uppskattar, samt har möjlighet, att resa samt vara ute på projekt och arbeta i lag.
  • Krav på godkänt slutbetyg i matematik och svenska från gymnasium, eller motsvarande, samt goda kunskaper i engelska av säkerhetsskäl.
  • Körkort B.

Meriterande om du även har:

  • Körkort CE eller mer.
  • Erfarenhet av järnväg eller som förare/operatör av spårgåendefordon.
  • Godkänt urvalstest för framförande av fordon på järnväg, högst 2 år gammalt.

 För att arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs.
https://www.trafikverket.se/contentassets/c3f4c88a8d0b4865a34a2e4445a0ee65/bv_fs2000_4.pdf Du kommer också att få genomföra en urvalstest för att kunna bli fordonsförare på våra spårgående fordon.

Personliga egenskaper  
Vi ser att du har lätt att kommunicera med andra, då arbetet innebär kundkontakt både externt och internt. Samtidigt behöver du vara lugn, kunna anpassa dig efter förändrade omständigheter samt trivas med att arbeta självständigt. Vi ser att du är noggrann, stresstålig och kan fokusera på arbetsuppgiften då arbetet i spårmiljö sker på begränsade områden med begränsad tid. Du behöver även ha viss datavana för att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter.

Start: Omgående.
Omfattning: Heltid.  
Plats: Affärsområde Maskinpoolen, resande tjänst med placering i hemmet.
Kontakt: Platschef Tommy B Kumlin e-mail: tommy.kumlin@strukton.se

 Välkommen med din ansökan!


OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

 

Enl ö.k.

Strukton

Ansök senast 2020-02-29T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp