VALT JOBB

Maskintekniker till Maskinpoolen, Strukton Rail


Ansök här

Maskinpoolen utökar med fler tekniker!

Är du maskintekniker inom järnvägen idag och på jakt efter nya utmaningar?
Eller arbetar du med underhåll av arbetsfordon och vill utvecklas i en spännande bransch?

Strukton Rail befinner sig i ett spännande skede och söker nu en driven maskintekniker till Maskinpoolen, ett affärsområde bestående av ett 70-tal medarbetare vars uppgift är att tillgodose Strukton Rails egna drift- och underhållskontrakt, samt externa kunder, med spårgående arbetsmaskiner. Arbetet omfattar felsökning, reparation och service av arbetsmaskiner, med inriktning på fordonsel. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett omväxlande arbetsområde som sträcker sig från Stockholm till Ystad, men även resor norrut förekommer. Du erbjuds goda möjligheter till kompetensutveckling och för rätt person med ett brinnande tekniskt intresse är detta en perfekt möjlighet till ett fritt arbete under eget ansvar. Arbetet nattetid och helg samt beredskap i hemmet kan förekomma.

Vi erbjuder:
Hos vår Fordonschef Ulf och Fordonsingenjör Peter blir du delaktig i ett gäng med många yrkeskunniga kollegor som drivs av att arbeta med teknik, reparation och stora maskiner!
Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an.Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, traktamente etc. Du får även ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Vi söker dig som:
· Har gått fordonstekniskt gymnasium med inriktning el, eller motsvarande, alt. några års yrkeserfarenhet av service, felsökning och reparation av arbetsfordon som t.ex. lastbilar alt. arbete inom bygg/anläggning/lantbruksmaskiner med t.ex. asfaltering eller gruvmaskiner.
· Gillar, samt har möjlighet, att resa i tjänsten och vara ute på projekt måndag-fredag.
· Har goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete på järnvägen samt engelska, då vissa instruktioner/manualer är på engelska.
· Innehar körkort B.

Meriterande om du även:
· Har erfarenhet av järnväg eller reparation av fordon inom branschen.
· Är SoS-ledare och/eller TSM.
· Innehar C-körkort.

För att arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs.
https://www.trafikverket.se/contentassets/c3f4c88a8d0b4865a34a2e4445a0ee65/bv_fs2000_4.pdf

Personliga egenskaper  
Vi ser att du är social och har lätt att kommunicera med andra, då arbetet innebär en hel del kundkontakt både externt och internt. Samtidigt behöver du vara lugn, stabil och trivas med att arbeta mycket självständigt. Du behöver även ha viss datavana för att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter.

Start: Omgående.
Omfattning: Heltid.  
Plats: Affärsområde Maskinpoolen, placering enl ök.
Kontakt vid frågor: Ulf Steneryd, ulf.steneryd@strukton.se

Välkommen med din ansökan!


OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack! 

Enligt överenskommelse

Strukton

Ansök senast 2020-02-29T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp