VALT JOBB

Planerare till Strukton Rail – Göteborg!


Ansök här

Strukton Rail befinner sig i en expansiv fas och söker nu en duktig planerare som ska samordna produktionsplaneringen inom kontraktet VGG med Trafikverket som kund.

Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an.  Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning

Arbetsbeskrivning:   

Som planerare är ditt uppdrag att tillsammans med ett härligt gäng planerare, och med tekniskt stöd från arbetsledning, planera ut och samordna järnvägsunderhållet i VGG. Din vardag består av många varierande arbetsuppgifter, allt från ren administration till problemlösning. Du samordnar resurser, administrerar tider i spår, arbetsbereder produktion och löser logistiska utmaningar. För att trivas som planerare hos oss utmanas du av att lära dig nya saker, du trivs i en teknisk miljö och gillar när det svänger fort.

Ditt jobb som planerare bidrar till att skapa bästa möjliga förutsättningar för dina kollegor i produktionen att kunna fortsätta arbeta effektivt och leverera hög kvalité, både på kort och lång sikt. Vi är också drivande i utvecklingen av vår underhållsprocess och är just nu mitt i ett förändringsarbete där vi introducerar SAP som planeringsverktyg. Att vi i planeringsgruppen gillar att blicka framåt och strävar efter en effektiv och hållbar planering är ingen hemligt och bör vara något som triggar dig i din roll som planerare.

 

Vi söker dig som har:  

 • Gymnasieutbildning.
 • Erfarenhet av planering och logistik.
 • Goda egenskaper i Ms Office meriterande med excel.
 • Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete på järnvägen.
 • Körkort B.

 

Meriterande:

 • Eftergymnasial utbildning.
 • Erfarenhet från järnväg och/eller tunnelbanan, spårvägen.
 • Tidigare erfarenhet från planering i Trafikförvaltningen/Trafikverkets spåranläggning.
 • Tidigare arbete/kunskap inom produktionsplanering och logistik.
 • Tidigare arbetat/ har kunskaper i SAP.
 • Erfarenhet av schemaläggning eller resursplanering.

För att trivas i rollen och för att uppnå uppställda mål bör du ha ett strukturerat arbetssätt och vara en van datoranvändare. Du bör kunna arbeta självständigt såväl som i grupp, ta ansvar och jobba efter tydliga deadlines.    

Start: Enlig överenskommelse. 
Placeringsort: Region Väst, Göteborg
Omfattning: Heltid/Tillsvidare   

 

Frågor gällande tjänsten besvaras av Gruppchef Sara Johansson, sara.johansson@strukton.se.

Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.   
 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och vi ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack! 

Göteborg

Strukton

Ansök senast 2020-01-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp