VALT JOBB

Platschef Bana, Tunnelbanan, Strukton Rail


Ansök här

Arbetar du som Platschef inom järnväg idag och redo för ett utökat ansvarsområde?
Eller är du ledare på högre nivå inom bygg/anläggning/industri och redo för en ny bransch?

Strukton Rail expanderar och söker därför en erfaren och driven Platschef till avdelningen för Bana och Svets på drift- och underhållskontraktet för Stockholms Tunnelbanan. Tjänsten innebär ansvar för att samordna, planera, leda och utveckla verksamheten, tillsammans med övriga Platschefer, för att uppnå kontraktets mål. Vi erbjuder dig ett perfekt tillfälle att ta dina kunskaper inom infrastruktur och ledarskap till nästa nivå! Tjänsten är en tillsvidareanställning, med goda möjligheter till vidareutveckling. Arbete kväll och helg kan förekomma.

Vi erbjuder
Hos Contract Manager Daniel Liljegren blir du delaktig i ett socialt gäng med många yrkeskunniga kollegor som brinner för tunnelbanan. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik.
Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Arbetsbeskrivning
Som Platschef på Bana ansvarar du, tillsammans med de andra två Platscheferna i tunnelbanan, för helheten utifrån ett affärs- och produktionsinriktat perspektiv.
Din personalgrupp kommer bestå av ca 13st arbetsledare, projektledare och administratörer, där din roll innebär allt ifrån att informera och motivera till att utveckla dem i deras roller.

Vidare ansvarar du för att driva effektiva arbetssätt och samordning kring de kort- och långsiktiga planerna för drift, underhåll och reinvesteringar. Du arbetar med ekonomisk styrning, resultat och produktionsprognoser samt ansvarar för det löpande och systematiska arbetet med stödfunktioner som t.ex. KMA. I ditt arbete kommer du också att tolka, diskutera och förhandla kontraktsfrågor med kunden. En viktig del är även att utveckla och följa upp samarbetet med förvaltare och kunder.

Vi söker dig som har:

  • Teknisk gymnasieutbildning, eller motsvarande, och helst en vidareutbildning inom teknik, ekonomi eller ledarskap på högre nivå.
  • Minst 5+ års erfarenhet av arbetsledning, helst inom spårnära miljö.
  • Erfarenhet av att självständigt ansvara för projekt med ekonomiskt ansvar.
  • Tidigare erfarenhet av arbete med säkerhet, kvalitet och arbetsmiljö. 
  • Erfarenhet av entreprenadjuridik, avtalstolkning och förhandling.
  • I arbetsuppgifterna ingår en hel del administration, och du bör därför vara en van användare av Office paketet, speciellt Excel.
  • Körkort B.

För att trivas och utvecklas i den entreprenörskultur som präglar vår organisation behöver du ha ett strukturerat arbetssätt samt stort intresse för både teknik och ledarskap. Du är tydlig men ödmjuk i din kommunikation, och har förmågan att med bestämd men lättsam hand få med dig gruppen och leda den mot nya mål. Då tjänsten även innebär en del externa kontaktytor ser vi att du trivs väl i samarbete med andra och har en känsla för gott bemötande.

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Plats: Västberga.
Kontakt för frågor: Contract Manager Daniel Liljegren, mail: Daniel.Liljegren@strukton.se

 

Välkommen in med din ansökan!

 

Västberga, Stockholm

Strukton

Ansök senast 2020-01-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp