VALT JOBB

Platschef signal till Stockholms Lokalbanor!


Ansök här

Arbetar du inom järnväg idag och är redo för en ny utmaning och ett nytt ansvarsområde? Eller är du en ledare som är intresserad av en ny och ständigt växande bransch?

Stockholms Lokalbanor står inför spännande utmaningar och söker efter en driven och engagerad Platschef, med ansvar över teknikområdet signal på Roslagsbana, Lidingöbanan och Spårväg City. Tjänsten innefattar ett övergripande ansvar för avdelningens produktion, ekonomi och innebär att samordna, planera, leda och utveckla verksamheten för att uppnå uppsatta mål. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Arbetsbeskrivning

Som platschef för ditt teknikområde ansvarar du för signalavdelningen utifrån ett affärs-och produktionsinriktat perspektiv, som riktar sig mot drift och underhåll av signal på Roslagsbanan, Lidingöbanan och spårväg City. I tjänsten kommer du att vara ansvarig för kundkontakt med affärsförvaltare signal på Trafikförvaltningen i region Stockholm. Du har två arbetsledare och ca tolv signaltekniker i din grupp, flera trevliga och kompetenta kollegor och du arbetar även med att utveckla och följa upp samarbetet med underentreprenörer. I plastledningen på Lokalbanorna finns mycket stöd och det läggs stor vikt vid engagemang och kollegial kamratskap.  
 

Vi söker dig som har:

  • Gymnasieutbildning eller motsvarande.
  • Erfarenhet av att självständigt ansvara för projekt med ekonomiskt ansvar.
  • I arbetsuppgifterna ingår en del administration och du bör därför vara en van datoranvändare samt behärska officepaketet väl.
  • Körkort B.
  • Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete på järnvägen eller för att vistas i SL´s anläggningar men också för att skriva affärs-/förbättringsförslag till kund.

Meriterande:

  • Vidareutbildning på universitet eller liknande (eftergymnasial utbildning).
  • Erfarenhet från järnvägsbranschen och/eller underhållsprojekt är meriterande.

För att trivas och utvecklas i den entreprenörskultur som präglar vår organisation behöver du ha ett strukturerat arbetssätt, stort intresse för både teknik och ledarskap samt en hög ambitionsnivå. Du är en omtänksam kollega, samarbetar bra dom flesta, du är kreativ och hittar nya lösningar och tillvägagångsätt för att lösa problem som dyker upp.

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Plats: Region Öst, Mörby.

Kontakt för frågor gällande tjänsten besvaras av Platschef Lukas Lybeck Sköld, Lukas.LybeckSkold@strukton.se
 

Välkommen in med din ansökan!  

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Mörby

Strukton

Ansök senast 2019-12-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp