VALT JOBB

Platschef till BEST Projekt, Strukton Rail!


Ansök här

Arbetar du som Platschef inom järnväg idag och redo för ett utökat ansvarsområde?
Eller är du ledare på högre nivå och intresserad av en ny spännande bransch?  

Strukton Rails projektavdelning står inför spännande projekt, och söker därför en erfaren och driven Platschef till CM Projekt Öst. Tjänsten omfattar samordningen av personal inom samtliga teknikgrenar, samt ett övergripande ansvar för projektets ekonomi. Som Platschef har du stora möjligheter att påverka och driva det framtida arbetet inom projekten samt goda möjligheter till utveckling. Resor samt natt och/eller helgarbete inom projektet förekommer.

Vi erbjuder?
Hos Platscheferna Åke och Simon blir du delaktig i ett kompetent och flitigt team. Du ingår i en etablerad platsorganisation där du får chans att arbeta med spännande och komplexa projekt som t.ex. Söderströmsbron och Citybanan. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.


Arbetsbeskrivning
Som platschef på projektavdelningen ansvarar du för helheten utifrån ett affärs- och produktionsinriktat perspektiv. I projektgruppen kommer du ha ca 5st arbetsledare som rapporterar till dig samt stöd från t.ex. projektingenjör. Din roll innebär ansvar för att driva effektiva arbetssätt och följa upp projektavdelningens entreprenadkontrakt. Du arbetar med ekonomisk styrning, resultat och produktionsprognoser samt ansvarar för det löpande och systematiska arbetet med stödfunktioner som t.ex. KMA. I tjänsten kommer du att driva kommersiella frågor både med underentreprenörer och kunder. Du kommer arbeta med månadsuppföljning mot budget och säkerställa att entreprenadens framdrift och planering återspeglas i rapporteringen.

Vi söker dig som har:

  • Teknisk gymnasieutbildning, eller motsvarande, med flera års teknisk arbetslivserfarenhet alt. akademisk bakgrund inom teknik, el eller projektledning.
  • Minst 5 års erfarenhet från arbetsledning i spårnära miljö.
  • Erfarenhet av att självständigt ansvara för projekt med ekonomiskt ansvar.
  • I arbetsuppgifterna ingår en del administration, och du bör därför vara en van användare av Office paketet, inklusive MS och/eller Primavera.
  • Körkort B.

Eftersom arbetet omfattar arbete i spårmiljö måste du uppfylla de särskilda hälsokrav som gäller för säkerhetsarbete på järnväg

Vi ser det som starkt meriterande om du tidigare arbetat hos eller mot Trafikförvaltningen samt har utbildning eller erfarenhet inom entreprenadjuridik.
För att trivas och utvecklas i rollen behöver du ha ett stort intresse för både teknik och ledarskap. Du behöver vara väl insatt i gällande projekt och kunna rapportera om avvikelser, vilket kräver att du är bra på att strukturera och organisera. Du är prestigelös, lyhörd och har en känsla för gott bemötande, då tjänsten innebär många externa kontaktytor som t.ex. beställare, intressenter och underentreprenörer.

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Plats: Enligt ö.k, med frekventa resor i tjänsten.
Kontaktperson: i denna rekrytering samarbetar Strukton Rail med Experis Engineering, vid frågor kontakta rekryteringskonsult Tomas Löfgren, tel: 08-764 2585.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker genom att klicka på länken här nedan:
https://www.experis.se/swe/lediga-jobb/jobb/6dc7fd7f-c475-4886-bf74-a9e5d3ed2e98/platschef-best-projekt-till-strukton-rail-/

Välkommen med din ansökan!

 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Enl ö.k.

Strukton

Ansök senast 2020-11-29T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp