VALT JOBB

Platschef till Mätavdelningen Strukton Rail


Ansök här

 

Arbetar du som ledare inom mät på järnväg idag och redo för nya utmaningar?
Eller är du ingenjör inom mätteknik, med ledarerfarenhet, och redo för en ny bransch?

Strukton Rails verksamhet utvecklas och vi söker därför en platschef till vår mätavdelning, ett platschefsområde bestående av ca 15-20st mättekniker, ingenjörer och administratörer som är placerade, och verksamma, över hela landet. Tjänster innebär ansvar för mätuppdrag inom drift- och underhållsverksamhet såväl som i projektform, både internt samt på uppdrag av externa kunder. Tjänsten är en tillsvidareanställning, där arbete kväll och helg samt resor inom Sverige kan förekomma.

Vi erbjuder
Hos contract manager Daniel Liljegren blir du delaktig i ett gäng med mycket yrkeskunniga kollegor som brinner för teknik och innovativa lösningar inom mät.
Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Arbetsbeskrivning
Som platschef på mätavdelningen ansvarar du för helheten utifrån ett affärs- och produktionsinriktat perspektiv. Din roll innebär allt ifrån att informera och motivera till att utveckla dina medarbetare i deras olika roller. Vidare ansvarar du för att driva effektiva arbetssätt och samordning kring de mätprojekt som gruppen ansvarar för. Du arbetar med ekonomisk styrning, resultat, produktionsprognoser och kalkylering av nya projektuppdrag samt ansvarar för det löpande och systematiska arbetet med stödfunktioner som t.ex. KMA. I ditt arbete kommer du också att tolka, diskutera och förhandla kontraktsfrågor med kunder, inom såväl som utom Strukton. En viktig del är även att utveckla och följa upp samarbetet med kunder.

Vi söker dig som har:

  • Teknisk gymnasieutbildning, eller motsvarande, samt relevant YH- eller ingenjörsutbildning inom mätteknik/geodetisk mätning alt. lantmäteri.
  • Arbetserfarenhet av mätning inom järnväg, bygg, anläggning eller lantmäteri.
  • 1-3års erfarenhet av arbetsledning som t.ex., Platschef. Meriterande i spårnära miljö.
  • Erfarenhet av att självständigt ansvara för projekt med ekonomiskt ansvar.
  • Erfarenhet av entreprenadjuridik, avtalstolkning och förhandling.
  • Vana av Officepaketet, speciellt Excel, samt kunskaper inom Leica instrument och/eller Topocad samt SBG Geo för beräkning av mätdata.
  • Körkort B.

För att trivas och utvecklas i den entreprenörskultur som präglar vår organisation behöver du ha ett strukturerat arbetssätt samt stort intresse för både teknik och ledarskap. Du är tydlig men ödmjuk i din kommunikation, samt har förmågan att engagera och leda gruppen.
Då tjänsten även innebär en del externa kontaktytor ser vi att du trivs väl i samarbete med andra och har en känsla för gott bemötande.

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Plats: Västberga, Stockholm.
Kontakt för frågor: Contract manager Daniel Liljegren, mail: Daniel.Liljegren@strukton.se

Vi intervjuar löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!

 

 


OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Stockholm, Västberga

Strukton

Ansök senast 2020-05-10T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp