VALT JOBB

Platschef till Projektverksamheten, Strukton Rail


Ansök här

Arbetar du idag som chef eller ledare inom järnväg eller annan infrastruktur och är redo för nya utmaningar?
Eller är du en projektledare inom infrastruktur med ledarerfarenhet och känner dig redo för nya miljöer?

Strukton Rails verksamhet utvecklas och just nu bygger vi upp en ny projektverksamhet i Västsverige och söker därmed en Platschef till vår nya projektavdelning. Tjänsten innebär att leda och driva projekt inom BEST-entreprenader, samtidigt som du ansvarar för din grupp genom att stötta, coacha och leda dem. Är du taggad på att bygga nytt i ett område med massor av möjligheter så är du perfekt för tjänsten.

Vi erbjuder
Hos projektavdelningen blir du delaktig i ett engagerat gäng, där du får arbeta med många kontaktytor inom både företaget och branschen. Som anställd på Strukton Rail är du med och bidrar till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet - Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda möjligheter inom karriärutveckling samt en förmånsportal med alltifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning. 

​Arbetsbeskrivning
Som Platschef till projektavdelningen ansvarar du för helheten utifrån ett affärs- och produktionsinriktat perspektiv. Vidare ansvarar du för att driva effektiva arbetssätt och samordning kring de projekt som gruppen ansvarar för. Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdragets art och våra kunder är både Trafikverket, kommuner, industrier och andra byggföretag. Som andra linjens chef har du personalansvar för underställda arbetsledare och projektadministratör. Tjänsten är en tillsvidareanställning, där arbete kväll och helg samt resor inom Sverige kan förekomma. Utöver din grupp har du även ett ansvar för ekonomi och budget, kunder samt rapportering inom ditt kontraktsområde.

Vi söker dig som har:
- Erfarenhet av infrastrukturprojekt.
- Erfarenhet av att arbeta mot Trafikverket eller kommuner.
- Högskoleutbildning inom teknik, entreprenörskap, logistik eller liknande. Alternativt en samlad erfarenhet som motsvarar utbildningsnivån.

Vi ser det som starkt meriterande om du har haft tidigare personalansvar och är van vid att leda människor.


För att lycka i rollen och för att du ska trivas i det dagliga arbetet ser vi gärna att du har en social förmåga, där du kan ta kontakt med kollegor, kunder och andra intressenter för att driva verksamheten vidare. Du har en förmåga att ta ansvar i motgång och räds inte för att axla problem och konflikter som kan uppstå i eller utanför gruppen. Du har ett starkt framåtdriv samtidigt som du har ett öga för detaljer och säkerställer att projekt och entreprenader följs enligt krav.

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Plats: Västsverige, Göteborg.
Kontakt vid frågor: Helga Valdimarsdottir

Vi intervjuer löpande, så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!


OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Välkommen att bli en viktig del hos oss på Strukton Rail!

 
 

Göteborg

Strukton

Ansök senast 2020-06-12T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp