VALT JOBB

Platschef till Stukton Rail Skåne!


Ansök här

Arbetar du som Platschef inom järnväg idag och redo för ett utökat ansvarsområde?
Eller är du ledare på högre nivå och intresserad av en ny spännande bransch?

Vi erbjuder
Hos Pernilla Merkenius, Chef Underhåll Skåne. Blir du delaktig i ett kompetent och driven och högproduktiv grupp som tillsammans arbetar hårt mot uppsatta mål.
Tjänsten omfattar samordningen av produktion samt ett övergripande ansvar för projektets ekonomi och arbetsmiljö. Som Platschef har du stora möjligheter att påverka och driva det framtida arbetet inom projekten samt goda möjligheter till utveckling.

Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.


Arbetsbeskrivning
Som platschef kommer du arbeta med produktionsstyrning och kontraktsfrågor där du samordnar att samtliga arbetsledare ligger i fas med underhållsarbetet, som exempelvis besiktningsanmärkningar. Vidare kommer du arbeta med produktionsfrågor, där du stöttar i hur arbetsledarna ska leverera till ekonomi samt hur leverans inom budget ska gå till. Du företräder på bygg- och ekonomimöten med beställare där du även samordnar teknikslagen med beställare. Det interna samarbetet vänder sig mot stödfunktioner som controllers, ekonomer och chefer. Men även arbeta tätt mot HR och KMA.

Du ansvarar för en grupp om ca sex arbetsledare, en projektingenjör samt en projektadministratör som i sin tur har personal under sig. På sikt förväntas du även vara delaktig i vår etableringsfas för vårt nya projekt Västkustbanan Syd.

Vi söker dig som har:
- minst fem års erfarenhet som chef eller arbetsledande roll, alternativt en roll som projektingenjör inom järnväg eller annan relevant bransch

- en förståelse för produktion med olika teknikslag samt hur dessa samverkar, hur de hänger ihop för att kunna leverera mot kund gentemot Strukton. Samtidigt som du har en insikt i helheten av produktionen
- tidigare erfarenhet inom järnvägsbranschen

Meriterande:
- utbildning inom BAM alt. annan juridisk viktig grundförståelse
- behärskar engelska och svenska felfritt   

Ytterligare egenskaper som vi värderar högt hos dig är att du är handlingskraftig, du anger ett stort förtroende, både mot kund, inom Strukton och andra intressenter. Samt att du kan arbeta självständigt och kan avlasta Kontraktchef.

Start: Enligt ök.
Omfattning: Heltid.
Plats: Malmö sydöstra/Ystad placering.
Kontakt för frågor: Pernilla Merkenius.
Pernilla.merkenius@strukton.se

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Skåne

Strukton

Ansök senast 2020-06-30T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp