VALT JOBB

Praktik Järnvägsingenjör till Strukton Rail!


Ansök här

Utbildar du dig till Järnvägsingenjör och söker praktikplats?
Varmt välkommen till Strukton Rail!


Hos Arbetsledare Roger blir du delaktig i ett drivet gäng med många yrkeskunniga kollegor. Vi erbjuder en spännande praktikperiod där du kommer att få chans att testa och utveckla dina kunskaper inom flera järnvägsrelaterade områden. Som praktikant på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare kollektivtrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an!

Vem är du?
Vi söker dig som idag utbildar dig till Järnvägsingenjör på Nackademin.
På grund av säkerhetskrav behöver du behärska svenska i både tal och skrift samt ha en godkänd trafikmedicinsk hälsoundersökning. Vi ser helst att du har körkort.

För att trivas som praktikant hos oss ser vi att du är noggrann, öppen i din kommunikation och inte drar dig för att kavla upp ärmarna och hoppa in där det behövs. Du är nyfiken på nya arbetssätt och vill lära dig mer om arbete inom järnvägsbranschen.


Tidsperiod: omgående t.o.m. maj/juni enligt ö.k.
Placeringsort:  Tomteboda, Stockholm.
För information: Madeleine Dolk Pilstam, HR-Specialist, tel:076-115 25 87.

OBS! Vänligen bifoga ditt cv, intyget från hälsoundersökningen samt ev. järnvägspecifika behörigheter i din ansökan.
 

Välkommen in med din ansökan! 

Tomteboda, Stockholm

Strukton

Ansök senast 2020-03-08T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp