VALT JOBB

Praktikant ban/svetsteknik till Strukton Rail i Nässjö!


Ansök här

Utbildar du dig inom banteknik eller spårsvets och söker en praktikplats?
Då är du varmt välkommen med din ansökan till Strukton Rail i Nässjö!


Vi erbjuder: 

Hos oss blir du delaktig i ett drivet gäng med många erfarna kollegor. Du kommer att få en spännande praktikperiod där du kommer att få utveckla dina kunskaper inom banteknik och/eller spårsvets. Som praktikant på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare kollektivtrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an.

Vem är du?  
Vi söker dig med 3årig gymnasieutbildning, eller motsvarande, och som idag utbildar dig inom banteknik eller till spårsvetsare på t.ex. Trafikverksskolan i Ängelholm eller Vansbro. På grund av säkerhetskrav behöver du behärska svenska i både tal och skrift samt ha fyllt 18år. Vi ser även att du har körkort och bor i närområdet.

Vi söker dig som är noggrann, öppen i din kommunikation och en riktig lagspelare. Du är nyfiken på t.ex. nya arbetssätt och vill lära dig mer om arbete inom järnvägsbranschen.

Tidsperiod: vårterminen 2021.
Placeringsort: Nässjö.
För information om praktiken: Madeleine Dolk Pilstam, HR-specialist, madeleine.dolkpilstam@strukton.se

 

Välkommen med din ansökan!  

Nässjö

Strukton

Ansök senast 2020-12-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp