VALT JOBB

Praktikant el/kontaktledningsteknik till Strukton Rail Projekt!


Ansök här

Utbildar du dig till el/ktl tekniker och söker en praktikplats?
Då är du varmt välkommen med din ansökan till Strukton Rail Projekt!  

Vi erbjuder: 
Hos oss blir du delaktig i ett drivet gäng med många erfarna kollegor. Du kommer att få en spännande praktikperiod där du kommer att få utveckla dina kunskaper inom el/ktl teknik. Som praktikant på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare kollektivtrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an.

Vem är du?
Vi söker dig med 3årig gymnasieutbildning inom el, eller motsvarande, och idag utbildar dig inom el/ktl teknik på t.ex. Trafikverksskolan. På grund av säkerhetskrav behöver du behärska svenska i både tal och skrift samt ha fyllt 18år. Vi ser även att du har körkort och bor i närområdet. Resor inom sträckan Järna-Hallsberg förekommer.

Vi söker dig som är noggrann, öppen i din kommunikation och en riktig lagspelare. Du är nyfiken på nya arbetssätt och vill lära dig mer om arbete inom järnvägsbranschen. 


Tidsperiod: vårterminen 2021.
Placeringsort:  Järna-Hallsberg.
För information om praktiken: Madeleine Dolk Pilstam, HR-Specialist, madeleine.dolkpilstam@strukton.se


Välkommen med din ansökan!

Järna-Hallsberg

Strukton

Ansök senast 2020-12-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp