VALT JOBB

Praktikant järnvägsingenjör/mätningstekniker till Strukton Rail!


Ansök här

Utbildar du dig till järnvägsingenjör eller mätningstekniker och söker praktikplats?
Är du nyfiken på en framtidsbransch och vill bidra till Sveriges infrastruktur?
Varmt välkommen till Strukton Rail! 

Hos Platschef Jacob blir du delaktig i ett drivet gäng med många yrkeskunniga och teknikintresserade kollegor. Vi erbjuder en spännande praktikperiod där du kommer att få delta i olika typer av projekt samt får en chans att testa och utveckla dina kunskaper inom järnväg och mät.
Som praktikant på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare kollektivtrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an! 

Vem är du?  

Vi söker dig som idag utbildar dig till järnvägsingenjör, mätningstekniker eller annan relevant utbildning. På grund av säkerhetskrav behöver du behärska svenska i både tal och skrift samt ha en godkänd trafikmedicinsk hälsoundersökning. Vi ser gärna att du har körkort.

För att trivas som praktikant hos oss ser vi att du är noggrann, öppen i din kommunikation och inte drar dig för att ta initiativ. Du är nyfiken på nya arbetssätt och vill lära dig mer om arbete inom järnvägsbranschen! 

Tidsperiod: enligt ö.k. under hösten 2020.
Placeringsort: Stockholm.
För information: Jacob Sandström, tel: 076-1152541.

 

OBS! Vänligen bifoga ditt cv, intyget från hälsoundersökningen samt ev. järnvägspecifika behörigheter i din ansökan.

Välkommen in med din ansökan!

Stockholm

Strukton

Ansök senast 2020-06-30T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp