VALT JOBB

Praktikanter inom banteknik sökes till Strukton Rail!


Ansök här

Utbildar du dig till bantekniker på järnvägsskolan i Ängelholm och söker en praktikplats? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till Strukton Rail.

Vi erbjuder:  
Hos oss blir du delaktig i ett drivet gäng med många erfarna kollegor. Du kommer att få en spännande praktikperiod där du kommer att få utveckla dina kunskaper inom banteknik.
Som praktikant på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare kollektivtrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an.

Vem är du?  
Vi söker dig med 3 – årig gymnasieutbildning alt. motsvarande utbildning. Vi ser att du idag utbildar dig inom banteknik. På grund av säkerhetskrav behöver du behärska svenska i både tal och skrift samt ha fyllt 18år. Vi ser även att du har körkort. Vi söker dig som är noggrann, öppen i din kommunikation och en riktig lagspelare. Du är nyfiken på t.ex. nya arbetssätt och vill lära dig mer om arbete inom järnvägsbranschen.

Tidsperiod: Ange vilken LIA-period du ansöker till.

Placeringsort:  

Malmö

OBS! Vänligen meddela oss vilken ort som är mest relevant för dig i din ansökan!

 

För information om praktiken: Madeleine Dolk Pilstam, HR-Specialit, tel:076-115 25 87 eller Maria Naartijärvi, rekryteringskonsult, tel: 072-593 44 65

Välkommen in med din ansökan! 

Malmö

Strukton

Ansök senast 2019-12-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp