VALT JOBB

Projektadministratör till Tunnelbanan - sommarjobb


Ansök här

Vill du få möjligheten till ett roligt och utvecklande sommarjobb inom administration? 
Är du nyfiken på en framtidsbransch där du får bidra till Sveriges infrastruktur?
Välkommen att söka till Bergs-gruppen på Stockholms tunnelbana!


Arbetsbeskrivning:
Du kommer att ingå i ett glatt gäng med arbetsledare, projektingenjör och tekniker som utför berg och tunneljobb i Stockholms tunnelbanesystem. Du kommer, under god handledning, att få arbeta med att
assistera arbetsledare och projektledare i planering av arbeten med bergbesiktning och bergförstärkning samt sammanställning av information till div. rapporter.

Vi erbjuder:
Hos projektledare Christian blir du delaktig i ett drivet och kunnigt gäng, med många teknikintresserade kollegor.
Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare kollektivtrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder ett utvecklande och spännande sommarjobb, med lön enligt kollektivavtal.

Vem är du?
Vi söker dig som är under utbildning till bergskoleingenjör eller bergtekniker och har viss erfarenhet av administrativt arbete. På grund av säkerhetskrav behöver du behärska svenska i både tal och skrift samt ha fyllt 18år.
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av bergförstärkningsarbeten.


Vi söker dig som är flexibel, driven och positiv. Du har ett intresse för bergkonstruktioner och bergtunnlar, samt är nyfiken på att lära dig mer om arbete inom järnvägsbranschen.

Tidsperiod: Från 15 juni t.o.m. 15 augusti, eller enligt ö.k.
Placeringsort: Stockholm, Västberga.
För information om tjänsten: Projektledare Christian Kindqvist, tel: 076-1152998.


Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.


Välkommen med din ansökan!

 

 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av ytterligare företag. Tack!

Västberga

Strukton

Ansök senast 2020-06-14T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp