VALT JOBB

Projektingenjör till BEST Projekt, Strukton Rail!


Ansök här

Arbetar du som Projektingenjör inom järnväg och är redo för nya utmaningar?  
Eller är du utbildad Ingenjör/Ekonom och intresserad av en ny spännande bransch?

Strukton Rails projektavdelning står inför fler spännande uppdrag, och söker därför en erfaren och driver Projektingenjör inom BEST teknikerna till Region Öst. Rollen innebär att agera administrativ spindel i nätet samt stödja våra Platschefer och Arbetsledare med att följa upp projektavdelningens entreprenadkontrakt i Stockholm såväl som övriga Projektområdet. Rollen innebär även ett ekonomiskt ansvar över det som skall levereras. Vi söker en person med möjlighet att resa, med placering i Katrineholm, Västerås, Jönköping eller Stockholm. Arbete kväll och/eller helg kan förekomma.

Vi erbjuder:
Hos tillförordnad Contract Manager Christoffer blir du delaktig i ett kompetent och flitigt team, med stort intresse för infrastruktur. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet - vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Arbetsbeskrivning:
I tjänsten kommer du att driva kommersiella frågor både med underentreprenörer och kunder.
Du kommer arbeta med månadsuppföljning mot budget och säkerställa att entreprenadernas framdrift och planering återspeglas i rapporteringen. Du kommer bl.a. arbeta med uppföljning och analys av produktionsresultat gentemot kontraktskrav, administration av bl.a. inköpsordrar och fakturor, bistå controller med underlag inför prognos- och bokslutsarbete samt upprätta div. ekonomiska rapporter både internt och till kund.

Vi söker dig som har:

  • Ingenjörs- eller ekonomiutbildning motsvarande minst högskolenivå, eller motsvarande.
  • 3-5års relevant arbetslivserfaranhet av projektledning i varierande storlek, t.ex. som Projektingenjör eller Platschef.
  • Kunskap i entreprenadjuridik, budgetuppföljning och rapportering.
  • Ett stort tekniskt kunnande och intresse samt vana av att arbeta i Excel.

Vi ser det som ytterst meriterande om du har erfarenhet av ovanstående från järnvägsbranschen. Eftersom arbetet omfattar arbete i spårmiljö måste du uppfylla de särskilda hälsokrav som gäller för säkerhetsarbete på järnväg, samt inneha B-körkort.

Tjänsten innebär många olika kontaktytor, därav läggs stor vikt vid att du är lyhörd och kommunikativ, med god känsla för gott bemötande. Tjänsten kräver förmågan att se helheten, för att organiser och strukturera upp därefter, samt kunna upptäcka och rapportera om avvikelser. Vi ser att du är väl insatt i redovisning, noggrann och inte drar dig för att uppmärksamma felaktigheter. Du är van att arbeta i ett snabbt tempo och är lösningsorienterad, då det stundvis är snabba ryck.

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Placering: Katrineholm, Västerås, Jönköping eller Västberga.
Kontakt vid frågor: TF Contract manager Christoffer Kednert, Christoffer.kednert@strukton.se

Återkoppling samt intervjuer kommer starta 2:a veckan i januari.

Välkommen in med din ansökan!  

 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Katrineholm, Västerås, Jönköping eller Stockholm

Strukton

Ansök senast 2020-02-29T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp