VALT JOBB

Projektingenjör till ny projektorganisation i Västsverige, Strukton Rail


Ansök här

Arbetar du idag som projektingenjör och vill stötta Platschef i såväl upphandlingar och driva projekt samt mycket mer?

Strukton Rails projektavdelning står nu inför flera spännande uppdrag, där vi nu håller på att bygga upp en ny projektverksamhet i Västsverige. Vi behöver därmed utöka vår personalstyrka med fler kompetenta medarbetare! Rollen innebär att stötta Platschefer i såväl upphandlingar som drivande av projekt samt mycket mer!

Vi erbjuder:
Hos projektavdelningen blir du delaktig i ett engagerat gäng, med många kontaktytor inom både företaget och branschen. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet - Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda möjligheter inom karriärutveckling samt en förmånsportal med alltifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Arbetsbeskrivning
Rollen som projektingenjör är väldigt varierande då du kommer att stötta berörda platschefer i kontraktets alla faser. Från upphandlingsskedet till planering och projektets genomförande är det många delar som ska sitta. Arbetsuppgifterna kan omfatta områden som ansvar för framtagande av projektplaner, upphandlingar och att säkra rätt kvalité i dokumentation till kund. Det ligger även stort fokus att bistå med att föra ut en hög kommersiell medvetenhet i projektet.

Vi söker dig som har:
-
Erfarenhet av entreprenadjuridik eller projektplanering
- Erfarenhet av att arbeta mot Trafikverket eller kommuner
- Har en högskoleutbildning inom teknik, entreprenörskap, ekonomi, logistik eller liknande. Alternativt en samlad erfarenhet som motsvarar utbildningsnivån.

Vi ser det som extra meriterande om du har tidigare erfarenhet av infrastrukturprojekt alternativt byggprojekt.

Personliga egenskaper som vi värderar högt är om du har en förmåga att ta ansvar i motgång, är självgående i dina processer och tar tag i saker och ting. I rollen är det även viktigt att du har en förmåga att ha ordning och reda, se till detaljer och noggrant följa upp luckor och olösta spår.

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Plats: Västsverige/Göteborg
Kontakt vid frågor: Helga Valdimarsdottir,
Helga.Valdimarsdottir@Strukton.se 

Göteborg

Strukton

Ansök senast 2020-06-12T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp