VALT JOBB

Projektingenjör till Projekt Syd, Strukton Rail!


Ansök här

Arbetar du som Projektingenjör inom järnväg och är redo för nya utmaningar?  Eller är du utbildad Ingenjör/Ekonom och intresserad av en ny spännande bransch?

Strukton Rail och projekt syd står inför spännande utmaningar och söker nu en driven och självgående projektingenjör till investeringsprojekt i Syd. Som projektingenjör kommer du att agera administrativ spindel i nätet och stötta våra Platschefer och Arbetsledare med att följa upp projektets entreprenadkontrakt. Resor inom projektet kan förekomma.

Vi erbjuder:
Hos Contract Manager Mikael Nilsson blir du delaktig i ett kompetent och drivet gäng som stöttar varandra och arbetar hårt tillsammans mot uppsatta mål. Som projektingenjör i Projekt Syd kommer du att arbeta i stora totalentreprenader såväl som i mindre projekt. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet - vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Arbetsbeskrivning:

Som Projektingenjör har du ett nära samarbete med Platschefer och Arbetsledare. I tjänsten kommer du att driva kommersiella frågor både med underentreprenörer och kunder.
Du kommer arbeta med månadsuppföljning mot budget och säkerställa att entreprenadernas framdrift och planering återspeglas i rapporteringen. Du kommer bl.a. arbeta med uppföljning och analys av produktionsresultat gentemot kontraktskrav, administration av bl.a. inköpsordrar och fakturor, bistå controller med underlag inför prognos- och bokslutsarbete samt upprätta div. ekonomiska rapporter både internt och till kund. Du hanterar även frågor rörande kvalité, miljö, arbetsmiljö och säkerhet.

Vi söker dig som har:

  • Ingenjörs- eller ekonomiutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • 3-5års relevant arbetslivserfarenhet.
  • Kunskap i entreprenadjuridik, budgetuppföljning och rapportering.
  • Ett stort tekniskt intresse samt god datavana. och du bör därför vara en van användare av Office paketet, inklusive MS Project och/eller Primavera
  • Körkort B.

Vi ser det som ytterst meriterande om du har erfarenhet av ovanstående från järnvägsbranschen.  

Eftersom arbetet omfattar arbete i spårmiljö bör du uppfylla de särskilda hälsokrav som gäller för säkerhetsarbete på järnväg.


Personliga egenskaper:
Vi ser att du är en person som är strukturerad i ditt arbete, du är flexibel och har förmågan att se helheten för att organisera och strukturera därefter. Eftersom att du kommer ha många olika kontaktytor är det viktigt att du är kommunikativ, lyhörd och ödmjuk mot människor du möter i ditt arbete. 
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Placering: Enligt överenskommelse, Projekt Syd.
Kontakt vid frågor: Contract manager Mikael Nilsson, MikaelK.Nilsson@Strukton.se.
  
Välkommen in med din ansökan!  
 
 
 
OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Enligt överenskommelse

Strukton

Ansök senast 2020-02-28T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp