VALT JOBB

Projektledare inom Berg till Stockholms Tunnelbana


Ansök här

Arbetar du som arbets- eller projektledare inom järnvägen och söker nya utmaningar?
Eller som berg/betongkunnig ledare inom bygg/anläggning/industri och söker nytt spår?

Strukton Rail söker nu en innovativ och driven projektledare till avdelningen för konstbyggnation och berg på drift- och underhållskontraktet i Stockholms Tunnelbana. Tjänsten innebär att styra, leda och följa upp allt arbete kopplat till berg så som besiktning, planering av åtgärder och underhåll i anläggningen. I tjänsten ingår även upphandling av underentreprenörer och div rapportering till kund. Tjänsten avser tillsvidareanställning, med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbete nattetid kan förekomma.

Vi erbjuder
Hos Platschef Johan Zetterholm blir du delaktig i ett glatt och drivet gäng, med många yrkeskunniga kollegor där tempot är högt och taket likaså! Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Arbetsbeskrivning
Som projektledare arbetar du med framtagning av produktionstidplaner, objekt för reinvesteringsförslag och uppföljning av dessa utifrån besiktningsanmärkningar. Du ansvarar för utveckling av nya metoder och teknik kopplat till detta, samt för att t.ex. hitta kreativa lösningar. Tjänsten innebär även ekonomisk uppföljning av genomförda arbeten samt fakturering. Du deltar vid förvaltarmöten och sammanställer månadsrapporter till kund, ihop med projektadministratör. Du initierar och genomför såväl upphandlingar av underentreprenörer som byggmöten med kund och leverantörer i samråd med platschefen.

Vi söker dig som har

  • Godkänd gymnasieutbildning, eller motsvarande, gärna med teknisk inriktning.
  • Nått/några års arbetslivserfarenhet av projekt- eller arbetsledning inom berg och betongarbete, t.ex. bergsförstärkning eller injektering.
  • Ett stort intresse för teknik och infrastruktur.
  • God datavana i olika system och digitala verktyg, samt kan arbeta obehindrat i Excel.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt innehar B-körkort.

Erfarenhet av järnvägsbranschen, främst tunnelbanan, samt kunskap inom Struktons interna administrativa system och/eller Trafikförvaltningen rapporteringssystem är meriterande.

För trivas i rollen bör du ha en god samarbets- och kommunikationsförmåga där du på ett pedagogiskt sätt kan förklara olika tillvägagångssätt till såväl kollegor som kunder.
Du har en positiv inställning och kan bidra till, samt fortsätta upprätthålla, det goda arbetsklimat som råder på avdelningen. För att nå uppställda mål bör du ha en stark vilja att ta dig an nya utmaningar och utveckla dig själv inom området. Då tjänsten innebär hantering av höga budgetar samt att kraven på säkerhet är stora ser vi att du är mycket noggrann, med ett strukturerat arbetssätt samt gott sinne för ordning och reda.

Start: Omgående/enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Placering: Västberga, Stockholm.
Kontakt vid frågor: Platschef Johan Zetterholm, johan.zetterholm@strukton.se  

Välkommen in med din ansökan!  

 

 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!   

 

Västberga

Strukton

Ansök senast 2020-04-30T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp