VALT JOBB

Signaltekniker sökes till Projekt syd, Strukton Rail!


Ansök här

Är du en erfaren signaltekniker och på jakt efter nya utmaningar?

Strukton Rail och Projekt syd söker nu drivna och självgående signaltekniker till investeringsprojekt för nybyggnation och ombyggnation.
Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. 
Projekt Syd finns i Södra Sverige: Skåne, Blekinge, Halland samt delar av Småland.Arbetet nattetid och helg samt resor i tjänsten kan förekomma.

Vi erbjuder:

Hos platschef Hans Bauer och Arbetsledare Christoffer Rasmusson blir du delaktig i ett kompetent och drivet gäng som stöttar och hjälper varandra både inom och över teknikgränserna. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning. Det finns goda möjligheter att utvecklas inom ditt teknikområde samt avancera uppåt. 

Vi söker dig som har:

• 3-årigt El-gymnasium eller motsvarande el-utbildning.

• Grundläggande signalutbildning.

• Några års yrkeserfarenhet inom området signalteknik.

• Körkort B är ett krav.

• Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete på järnvägen.

 

Det är meriterande om du har:

• SoS-Ledare, TSM A, E, L, S - skydd.

• Påbyggnadsutbildningar som t.ex. SISÄ, är mycket meriterande.

 

För att arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs.

Du kan läsa mer på: https://www.trafikverket.se/contentassets/c3f4c88a8d0b4865a34a2e4445a0ee65/bv_fs2000_4.pdf

Personliga egenskaper  
Vi ser att du är självgående och flexibel person. Trivs med att arbeta tillsammans med andra och ser det som en självklarhet att ta i när det behövs. Du behöver även ha förmågan att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser.

Start: Omgående.
Omfattning: Heltid.  
Plats: Projekt Syd, enligt överenskommelse.

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta platschef Hans Bauer, hans.bauer@strukton.se.

Välkommen med din ansökan!

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!   

Enligt överenskommelse

Strukton

Ansök senast 2020-05-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp