VALT JOBB

Signaltekniker sökes till Södra Stambanan 2 - Nässjö


Ansök här

Är du signaltekniker och på jakt efter nya utmaningar? 

Eller arbetar du som elektriker inom larm, installation, service, industri, automation och vill utvecklas i en spännande och växande bransch? 

Strukton Rail söker nu signaltekniker till vårt Drift och Underhållskontrakt Södra Stambanan 2 med placering i Nässjö. Arbetet omfattar såväl att utföra  förebyggande underhållsåtgärder och service av signalanläggningen samt akut felavhjälpning på och i spårområdet. Beredskap ingår som en del av arbetet. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är främst förlagt nattetid och helg samt beredskap i hemmet förekommer. 

Vi erbjuder: 
Hos oss blir du delaktig i ett drivet, och engagerat gäng, som arbetar hårt tillsammans mot uppsatta mål. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS:  Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning. 

 

Vi söker dig som har: 

• 3-årigt El-gymnasium eller motsvarande el-utbildning. 

• Arbetat som installationselektriker/automationselektriker/industrielektriker med erfarenhet av t.ex. felsökning, larm, fiber, tele etc. 

• Körkort B är ett krav. 

• Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete på järnvägen i Trafikverkets anläggningar. 

 

Det är meriterande om du har: 

• Grundläggande signalutbildning. 

• Yrkeserfarenhet inom området signalteknik. 

• SoS-Ledare, TSM A, E, L, S - skydd. 

• Påbyggnadsutbildningar som t.ex. SISÄ, är mycket meriterande. 

Personliga egenskaper:   
Vi ser att du kan ta egna initiativ, jobba självgående, stabil och stresstålig. Trivs med att arbeta tillsammans med andra och ser det som en självklarhet att ta i när det behövs. Du behöver även ha förmågan att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser. 

Start: Omgående. 
Omfattning: Heltid.   
Plats: Region Syd med i Nässjö.

Då du beräknas arbeta i beredskap ser vi att du gärna bor i Nässjö, alternativt i närheten. 

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta: 
Rikard Hallgren, Platschef: 0104805879

Välkommen med din ansökan! 


OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!    

Nässjö

Strukton

Ansök senast 2020-12-18T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp