VALT JOBB

Signaltekniker sökes till Strukton Rail, Göteborg!


Ansök här

Är du signaltekniker och på jakt efter nya utmaningar?

Strukton Rail söker nu signaltekniker till vårt drift- och underhållskontrakt VGG i Göteborg. Arbetet omfattar såväl förebyggande som felavhjälpande underhållsinsatser på perronger och i spårområdet.
Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är främst förlagt nattetid och helg samt beredskap i hemmet förekommer.

Vi erbjuder:
Hos oss blir du delaktig i ett drivet gäng, som arbetar hårt tillsammans mot uppsatta mål. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare järnvägstrafik.
Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Vi söker dig som har:

• El-gymnasium eller motsvarande el-utbildning.

• Grundläggande signalutbildning.

• Arbetslivserfarenhet som signaltekniker inom järnväg.

• Körkort B är ett krav.

• Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete på järnvägen.

Det är meriterande om du har:

• SoS-Ledare, TSM A, E, L, S - skydd.

• Påbyggnadsutbildningar som t.ex. SISÄ, är mycket meriterande.

 

För att arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs.

Du kan läsa mer på: https://www.trafikverket.se/contentassets/c3f4c88a8d0b4865a34a2e4445a0ee65/bv_fs2000_4.pdf

Personliga egenskaper Vi ser att du är flexibel och självgående person. Trivs med att arbeta tillsammans med andra och ser det som en självklarhet att ta i när det behövs. Du behöver även ha förmågan att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser.

Start: Omgående.
Omfattning: Heltid.  
Plats: Region Väst, Göteborg.

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Arbetsledare Adam Bergqvist på adam.bergqvist@strukton.se.

Välkommen med din ansökan!

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!   

Göteborg

Strukton

Ansök senast 2020-01-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp