VALT JOBB

Signaltekniker till drift & underhåll SSB1


Ansök här

Arbetar du som signaltekniker inom järnväg idag och på jakt efter nya utmaningar?
Eller är du elektriker inom industri/installation/automation och redo för en ny bransch? 


Strukton Rail söker nu 2st signaltekniker till vårt drift- och underhållskontrakt på Södra stambanan 1, en tjänst med placering i Mjölby eller Nässjö och en med placering i Norrköping. Tjänsterna omfattar såväl förebyggande underhållsarbete som felavhjälpande insatser på signalsystemet samt elsäkerhetsarbeten och skötsel. Arbete natt, helg och beredskap i hemmet förekommer.

Vi erbjuder:
Hos arbetsledare Anton och Niklas blir du delaktig i en erfaren och driven grupp, där engagemanget är högt och taket likaså. Som anställd på Strukton Rail är du med och bidra till Sveriges infrastruktur och en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar inte på spåren utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Vi söker dig som:
• Gått 3-årigt El-gymnasium eller motsvarande el-utbildning.
• Har grundläggande signalutbildning med något års erfarenhet inom signal till Norrköping.
• Arbetat minst 3år som installations-, automations-, eller industrielektriker med erfarenhet av t.ex. felsökning, larm etc. till Mjölby eller Nässjö.
• Bor i resp. närområde, eller med närhet till järnvägen, då beredskap ingår.
• Besitter goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete på järnväg.
• Har körkort B.

 För att arbeta i säkerhetstjänst måste du också bli godkänd för de medicinska krav som ställs.

Meriterande:
Om du dessutom är SoS-Ledare, Tillsyningsman A, E, L, S – skydd och/eller är OPA/faktainsamlare. Påbyggnadsutbildningar som t.ex. SISÄ, är mycket meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är ansvarstagande och inte rädd för att ta i där det behövs. Du uppvisar en drivenhet mot att avsluta påbörjade arbeten och ser vikten av att rapportera eller lämna över på en sjysst sätt. Du gillar när det är högt i tak, men har förmågan att snabbt ställa om till arbets-läge. För att trivas i rollen ser vi att du till viss del är självgående, eller driven mot att lära dig nytt, då både ensamarbete samt beredskap förekommer. Du behöver även ha förmågan att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser.

Start: Omgående.
Omfattning: Heltid.
Plats: Mjölby eller Nässjö samt Norrköping.
Kontakt vid frågor: arbetsledare Anton Johansson (Mjölby/Nässjö), anton.johansson@strukton.se eller arbetsledare Niklas Jonsson (Norrköping), niklas.jonsson@strukton.se

 

Välkommen med din ansökan!


OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

 

Mjölby, Nässjö, Norrköping

Strukton

Ansök senast 2021-01-10T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp